Hjem Nyheter Israels lover forhindrer ekteskap mellom jøder og ikke-jøder

Israels lover forhindrer ekteskap mellom jøder og ikke-jøder

5

ISRAEL Iranske PressTV har gjennomført korte intervjuer med israelske borgere som forklarer hvordan Israels lover vedrørende ekteskap fungerer og hvordan disse er designet for å hindre ekteskap mellom jøder og ikke-jøder.

Kort sagt er dette fakta:

  • I Israel bestyres ekteskap av jødiske rabbinere.
  • Borgerlige ekteskap er ikke et alternativ. Rabbinerne er dermed de endelige beslutningstagerne når det kommer til ekteskap.
  • Jødiske rabbinere tillater ikke ekteskap mellom jøder og ikke-jøder.
  • Å gifte seg seg i utlandet kan være et alternativ, men dette vil føre til at de nygifte mister privilegier som økonomiske bidrag fra staten til å kjøpe bolig eller støtte fra myndighetene når det gjelder ekteskapelige spørsmål som arv.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Kun barn født av en jødinne regnes som «ekte» jøde, og gir automatisk rett til innreise og bosetting i Israel. Jødene har fra gammelt av vært opptatt av å «holde rasen ren», og unngå miksing med andre, slik som både mosebøkene og flere av profetene i GT påla israelittene. Likevel har høytstående jøder skjønt betydningen av å gifte bort sine døtre til goyim av høy rang, fra adelsmenn til verdslige makthavere i nyere tid. Selv har jeg stor sans for endogami, og raseblanding, feks mellom våre hvite kvinner og negre er raseforræderi og fortjener vår forakt.

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Tilsvarende lover burde vært gjeldene i Europa når det kommer til hvite og ikke hvite. Ikke bare ekteskap men samboerskap!

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Hykleriske jøder peker nese på andre som vil bevare sitt folk, men selv har de raselover. Det samme med masseinnvandring der jøder i vesten presser på for at vi skal åpne grensene for rasefremmede, samtidig som de samme jøder er motstandere av masseinnvandring til Israel. De vet det er skadelig for et folk, så de ønsker å påføre det på andre, men ikke seg selv.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Gjør meg ingenting. Bare synd vi ikke for lov til å ha sånne lover.

Jøder er de største hyklerne.

Sutrer om hva andre skal ha gjort mot de men går så hen og gjør det selv.

N.S
N.S
1 år siden

Da kan de vel begynne å oppmuntre andre folkeslag til å gjøre det samme også vel.