Hjem Nyheter Jødiske ADL krever penger fra kongressen på grunn av Koronakrisen

Jødiske ADL krever penger fra kongressen på grunn av Koronakrisen

6

JØDISK MAKT En av verdens største jødiske lobbyorganisasjoner vil sko seg på Koronaviruset og tar saken til den amerikanske kongressen.

Bilde: Information liberation.

Den jødiske lobby- og forfølgelsesorganisasjonen ADL, med hovedsete i New York, USA, driver blant annet med lobbyarbeid for internettsensur med påskudd å «bekjempe antisemittisme» og bedriver «oppsøkende virksomhet» for å stoppe antisemitter.

Nå forsøker ADL å få den amerikanske kongressen til å gi dem store summer skattepenger på grunn av den rådende situasjonen med koronaviruset.

I krisetider befinner hjelpeorganisasjoner seg på barrikadene, klar til å møte og tjene samfunnet rundt omkring i landet – men økonomiske midler trengs for at dette skal kunne fortsette. Hjelp oss å kreve at Kongressen inkluderer [vårt støtteforslag] i all lovgivning om økonomisk støtte for Covid-19.

Oppropet ble publisert på søndag for å få økt støtte fra publikum til å presse kongressen for «60 milliarder dollar i stimulansfinansiering på grunn av krisen». Pengene skal gå til dem selv og mer enn 200 andre organisasjoner som ADL har tatt med i mottakerlisten for støttepakken.

Listen over organisasjonene som søker økonomisk støtte inkluderer flere jødiske lobby- og sosial rettferdighetsgrupper som Agudath Israel of America, Haddassah, Women’s Zionist Organization of America og Union of Orthodox Jewish Congregations of America.

I sin siste redegjørelse for sine offentlige finanser for år 2018 oppga ADL at de hadde over 92 millioner dollar i nettoressurser.

Jødene som folkegruppe er kraftig overrepresentert i den amerikanske kongressen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jødenes frekkhet(chutzpah) kjenner ingen grenser, men så er de jo iflg dem selv «utvalgt», selv om NT og Jesus uttrykkelig opphevet den gamle pakt og tok fra dem privilegiet. Dessverre støtter mange kristne jødestaten Israel pga feillesning av GT, og under påvirkning av filosemittiske evangeliske kirker og predikanter, ikke minst i USA.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Latterlig

Hanne
Hanne
2 år siden

Er ikke sjokkert når det gjelder visse grupperinger….

Roar
Roar
2 år siden

Jøder og sin religion penger.

Katrine
Katrine
2 år siden

Selvfølgelig er ADL jødisk. Ikke overraskende.

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Katrine
2 år siden

de er en kreftsvulst i det amerikanske samfunnet