Hjem Nyheter Jødiske ADL krever penger fra kongressen på grunn av Koronakrisen

Jødiske ADL krever penger fra kongressen på grunn av Koronakrisen

0

JØDISK MAKT En av verdens største jødiske lobbyorganisasjoner vil sko seg på Koronaviruset og tar saken til den amerikanske kongressen.

Bilde: Information liberation.

Den jødiske lobby- og forfølgelsesorganisasjonen ADL, med hovedsete i New York, USA, driver blant annet med lobbyarbeid for internettsensur med påskudd å «bekjempe antisemittisme» og bedriver «oppsøkende virksomhet» for å stoppe antisemitter.

Nå forsøker ADL å få den amerikanske kongressen til å gi dem store summer skattepenger på grunn av den rådende situasjonen med koronaviruset.

I krisetider befinner hjelpeorganisasjoner seg på barrikadene, klar til å møte og tjene samfunnet rundt omkring i landet – men økonomiske midler trengs for at dette skal kunne fortsette. Hjelp oss å kreve at Kongressen inkluderer [vårt støtteforslag] i all lovgivning om økonomisk støtte for Covid-19.

Oppropet ble publisert på søndag for å få økt støtte fra publikum til å presse kongressen for «60 milliarder dollar i stimulansfinansiering på grunn av krisen». Pengene skal gå til dem selv og mer enn 200 andre organisasjoner som ADL har tatt med i mottakerlisten for støttepakken.

Listen over organisasjonene som søker økonomisk støtte inkluderer flere jødiske lobby- og sosial rettferdighetsgrupper som Agudath Israel of America, Haddassah, Women’s Zionist Organization of America og Union of Orthodox Jewish Congregations of America.

I sin siste redegjørelse for sine offentlige finanser for år 2018 oppga ADL at de hadde over 92 millioner dollar i nettoressurser.

Jødene som folkegruppe er kraftig overrepresentert i den amerikanske kongressen.