Hjem Nyheter Jordansk minister tråkket på Israel, bokstavelig talt

Jordansk minister tråkket på Israel, bokstavelig talt

2

UTENRIKS Israel er rasende over at fagforeningen i Jordan har Israels flagg malt på gulvet i hovedentreen, og at ministere dermed tråkker på flagget når de besøker bygningen.

Jumana Ghunaimat tråkker på Israel.
Jumana Ghunaimat tråkker på Israel. Foto: Handout / Reuters

Det var den 27. desember at Jordans informasjonsminister Jumana Ghunaimat gikk inn i en kontorbygning i hovedstaden Amman og tråkket på Israels flagg, som er malt på gulvet. Flagget har også fotspor på seg som oppfordrer besøkende til å tråkke på flagget.

Bygningen med det malte flagget er den jordanske fagforeningens hovedkvarter, og flagget er der for å minne alle som går inn i bygningen på at fagforeningen motsetter seg normaliseringen av relasjoner med Israel.

Etter hendelsen er Israel rasende og har sendt en protest til jordanske myndigheter, som har svart med at si at de respekterer fredsavtalen.

Jordanerne har forklart Israelerne at bygningen er privat eiendom og de derfor ikke kan gjøre noe med flagget. Jordans statsminister Omar al-Razzaz har derimot brukt en sidedør når han har besøkt bygningen, noe som har ført til kritikk i Jordan.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Oy vey! The Star of David.. Nei, det er nok helst våpenmerket til Rotschild, den mektige bankierfamilien fra 17- og 1800-tallets Europa, som mange mener fortsatt styrer internasjonal finans, bak kulissene. Mange kristne tilber dessverre Israel og jødenes nasjonalflagg, men the six pointed star er et satanisk og slett ikke bibelsk motiv.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

«Mange kristne tilber dessverre Israel og jødenes nasjonalflagg, men the six pointed star er et satanisk og slett ikke bibelsk motiv.»

Ja, nettopp, så ikke glem hermetegnene! Disse «kristne» nekter å ta inn over seg Jesus’ budskap, og de er på veg til helvete alle sammen hvis de ikke snarlig gjør helomvending.

De burde begynne med å lese hva evangelisten Johannes skrev Jesus sa om avgudene deres, i Johannes ev. 8,44.