Hjem Nasjonal kamp Kampdag i Gøteborg

Kampdag i Gøteborg

0

AKTIVISME/FOREDRAG: Tidlig på morgenen, lørdag den 25. januar, møtte aktivister fra Motstandsbevegelsen hverandre for å sette kursen mot våre kamerater over grensen i Gøteborg.

460111-640x334

Dagen skulle blant annet bestå av offentlig aktivisme og foredrag. Visse hadde reist helt i fra Sør-Norge for å ta del i dagens hendelser, uten at det la noen demper på humøret.

Vel fremme på møteplassen i Gøteborg var gleden fra våre svenske kamerater nok engang stor over å se støtte fra norske kamerater ute på gatene. Ferden gikk så videre til fots til sentrale Gøteborg. På veien til sentrum passet man på på å dele ut flyveblader og så videre. Tilbakemeldingene var positive og ingen problemer oppstod.

IMG_0311

På plass i sentrum av Gøteborg fortsatte flyvebladsutdelingen. Responsen var blandet, men i stor grad positiv.

Etter en stund gikk turen videre til et lokalt spisested hvor det var tid for lunsj, noe sultne aktivister satte pris på. Etter maten passet man på å spre det glade budskap til personer som stod i lange køer utenfor en stor MC-messe i byen.

IMG_0308

IMG_0317

Da den offentlige aktivismen var avklart, satte man kursen mot samlingsplassen for møte andre kamerater. Deretter bar ferden videre til et lokale like utenfor Gøteborg for dagens siste aktivitet – et foredrag av Paulina Forslund. Vel på plass ble man servert både kaffe og kaker, før tiden var inne for Forslunds foredrag.

DSC_0032

Forslund tok blant annet opp hvor viktig det var å finne en bra balanse mellom det «vanlige» livet og kampen, og pratet om sine egne erfaringer omkring dette. Foredraget høstet stor applaus hos publikum, som senere diskuterte emnet videre seg imellom.

De norske aktivistene var svært fornøyd med dagen og satte etterhvert kursen hjemover. Nye kontakter ble knyttet og fremtidige aktiviteter planlagt med våre svenske kamerater, som viste stor interesse for kommende aktivisme og foredrag over grensen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg