Hjem Nyheter Norge Kåre Willoch advarer: «Den norske befolkningen kan bli halvert»

Kåre Willoch advarer: «Den norske befolkningen kan bli halvert»

15

NORSK POLITIKK «Vi vil ikke føde for Erna!» var en av parolene i blant annet Oslo og Drammen under kvinnedagen 8. mars, samtidig som den såkalte tredelte foreldrepermisjonen er innført. Den tidligere Høyre-kjempen Kåre Willoch går i rette med politikken som ligger bak begge.

Kåre Willoch
Kåre Willoch. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Partiet Høyre har avholdt landsmøte, og lørdag var den gamle Høyre-kjempen Kåre Willoch hedersgjest. Willoch har blitt 90 år gammel, men kommer stadig med klarere og mer opplyste holdninger og meninger enn sine yngre arvtakere på Løvebakken. Han har vært prinsippfast som antisionist (og dermed antisemitt hvis den nye definisjonen etterhvert får gjennomslag) og som en klar stemme for normalisering av forholdet til Russland.

Under Høyres landsmøte var det imidlertid folkeutbyttet og problematisering av likestillingspolitikken som var i fokus for Willoch.

– Kan vårt samfunn se rolig på at det fødes så få barn. At den norskfødte befolkningen kan bli mer enn halvert på bare noen få generasjoner, var det retoriske spørsmålet fra Willoch.

– Foreldre som velger å redusere arbeidstiden utenfor hjemmet i en periode, for å få tid til å ta seg av barn, de får mindre pensjon, sa Willoch og fortsatte:

– Jeg synes nok at mor gjør mer for barnet før det blir født og når det blir født, enn far, for å si det forsiktig. Jeg synes en mulighet for mor til å være mye sammen med sitt barn, om hun finner sterke grunner til det, er noe man må ha respekt for.

Willoch vet at livet ikke er evig, han har et perspektiv få forunt. Det er få ting viktigere enn nasjonen og sitt folk, det meste må underordnes dette. Faller folket venter mørket:

– Å legge til rette for flere fødsler, er en oppgave som vil appellere til mange. Kanskje vil man også erkjenne at dette er enda viktigere enn andre utgifter til gode formål.

Willoch gir imidlertid inntrykk av at han ikke skjønner at dette er en villet politikk, et ønske om folkeutbytte er målet, man har bare tatt i bruk flere og ulike veier. Mest trolig er det imidlertid bare snakk om en mann i livets høst som vil beskytte ettermælet, men samtidig plante frø hos befolkningen som forhåpentligvis vil spire når tiden er inne.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Der er de som blir klokere med alder og erfaring, og Willich fortjener respekt for sin vilje og evne til å innrømme tidligere feilvurderinger, og gi til kjenne bekymring for vårt folks fremtid. Men selvsagt trekker han ikke de ultimate slutninger om (((hvem))) som har regissert folkeutbyttet og våre rases gradvise nedgang og mulige undergang. Norske kvinners vilje og evne til å sette barn til verden og satse på et sunt familieliv med en stødig ektefelle, til barnas beste, er det det kommer an på. Og det ser ikke lyst ut p.t.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

«Norske kvinners vilje og evne til å sette barn til verden og satse på et sunt familieliv med en stødig ektefelle, til barnas beste, er det det kommer an på. Og det ser ikke lyst ut p.t.» Ja, og den vilje og evnen er det (((noen))), samt deres nyttige idioter, som jobber iherdig med å minke gjennom en lang rekke tiltak. I tillegg til at de jobber like iherdig med å gjøre goyim-kvinnene mer og mer uattraktive for mannen, ved å gjøre kvinnene manndige, overvektige/feite og ved å gjøre tatovering og piercing til en mote, som er absolutte ‘turn off’… Les mer »

Helene
Helene
Svar til  Arno
2 år siden

Hva slags miljø er det du vanker i, som har for deg at manndighet, overvekt, tatoveringer og piercinger er normalen for norske kvinner? Du tror ikke at det kanskje har med din egen lille sfære å gjøre, snarere enn hvordan kvinner flest kler og sminker seg? Hvis du sliter med å finne attraktive kvinner har det kanskje noe med ditt valg av steder og miljøer å gjøre. Sist jeg sjekket var piercinger, tatoveringer, fedme og maskulin adferd (språket spesielt) ikke spesielt uvanlig blant kvinnelige «nasjonalister».

Arno
Arno
Svar til  Helene
2 år siden

Uff, nå hisset jeg deg visst opp igjen, Helene? Det var ikke meningen. 🙂 Du bør ikke tillegge andre utsagt eller meninger de ikke har gitt uttrykk for å ha. Jeg skrev ikke at det er «normalen for norske kvinner». Men dessverre foreligger det fortiden et enormt propagandatrykk på jenter om å skade kroppene sine med tatoveringer og annet drit. Skremmende mange jenter faller for dette. Man kan nesten si de blir forhexet (forhekset). I mine øyne er det ren idioti, og nitrist. TROR VIRKELIG NOEN AV DISSE JENTE AT DE BLIR MER ATTRAKTVE AV SÅNT? – Sannheten er at… Les mer »

Helene
Helene
Svar til  Arno
2 år siden

Jeg tror det er flere menn med tatoveringer og piercinger, enn kvinner. Er mange menn som synes tatoveringer og/eller piercinger er attraktivt på kvinner såfremt det gjøres på en estetisk måte. Folk har forskjellig smak. At det har blitt mer vanlig nå enn det var for 50 år siden har med den generelle kulturutviklingen å gjøre. Tenk på «rebelske» musikkgenre som rock, punk, metal og hiphop. Synes det blir tåpelig og trangsynt å reagere på et lite segment (kvinner med tatoveringer) uten å se det store bildet. Det handler ikke om at «eliten vil gjøre kvinner uattrakrive for menn», det… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Helene
2 år siden

>»Jeg tror det er flere menn med tatoveringer og piercinger, enn kvinner.» Det har i alle fall vært slik, men tviler på at det er stor forskjell i dag. Skal man være femannist, så skal man være femannist – dvs. forsøke framstå som mann selv om man er født med ‘feil’ kjønn… Dette er en trend som fører rett i tragedier også på dette området, som på andre områder, jfr. fregatt-havariet (der vi fikk demonstrert virkningen av å ha femanister ombord i krigsskip)… >»Er mange menn som synes tatoveringer og/eller piercinger er attraktivt på kvinner såfremt det gjøres på en… Les mer »

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Arno
2 år siden

Jeg synes tatoveringer kan være veldig fint. Kommer jo litt an på hva det er.
Jenter kler best feminine tatoveringer for eksempel. Floral design er fint på jenter. Ikke hodeskaller, krigere og demoner ?

Helene
Helene
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

«Norske kvinners vilje og evne til å sette barn til verden og satse på et sunt familieliv med en stødig ektefelle, til barnas beste, er det det kommer an på. Og det ser ikke lyst ut» Hold kjeft. Norske kvinner er mer villige til å få barn enn norske menn. Vi er mer glad i barn, har mer lyst på barn og er mer opptatt av barn. Det er dere som beatandig sier «nei, vi er ikke klare» (eller andre unnskyldninger) og dere er ikke engang interessert i ekteskap, i motseting til oss. Alle jenters drøm er å gifte seg… Les mer »

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Helene
2 år siden

Det er sant at det er mange egoistiske menn.
Det er de som til og med presser dama til å ta abort. Det gjør meg rett og slett forbanna

Helene
Helene
Svar til  Angrvadil
2 år siden

Nettopp! Mange nasjonalister, tradisjonalister, konservative osv. ignorerer dette faktum, til tross for at det har vært kjent lenge. Alle «vet» at det som regel er mannen i forholdet som er redd for å binde seg og som ikke er «klar» for familie. Menn som skylder den negative utviklingen på kvinner er virkelighetsfjerne og patetiske.

Zlotnik
Zlotnik
Svar til  Helene
2 år siden

Kjernefamilien har vært under angrep i mange år. Kan skrive en lang historie om årsakene, men de fleste som leser her inne er vel red pillet nok til å forstå hva jeg sikter til. Min observasjon og på ingen måte fasit kommer her: Mange menn som er «klare» for å binde seg er ofte utgått på dato eller er på den nedre delen av skalaen hva gjelder det ytre. Da importerer de enkelt en lydig og tradisjonell kone fra Øst-Asia. Menn med litt bedre forutsetninger er ofte mer opptatt av penger, komfort, playstation og porno som du sier. Det kryr… Les mer »

Reodor
Reodor
2 år siden

Han burde vel også tilføye at vi må begynne med repatrieringen av de uønskede kolonistene slik at etnisk norske igjen vil ønske å starte familier.

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Reodor
2 år siden

Jeg tror ikke utlendinger er skyld i at nordmenn får færre barn. Da er det i såfall bare en dårlig unnskyldning.
Det er vel heller en grunn til å få flere barn

Øystein
Øystein
Svar til  Angrvadil
2 år siden

Nei det er ikke utlendinger som er skyld i at det fødes for lite norske barn, men det er for øvrig utenlandske krefter sin feil at fødselsraten vår nå er på 1,6 (hvis ikke mindre) – og det er og utenlandske/internasjonale krefter sin feil at vi har en såkalt masse-innvandring som kombinert med våre lave fødselstall nå direkte truer vår egen eksistens. Den nordiske mann og kvinne har blitt systematisk angrepet fra alle hold siden vi tapte krigen, og dette angrepet har selvfølgelig startet stille og rolig og eskalert noe enormt de siste 20-30 år. Den internasjonale jøde og deres… Les mer »

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Øystein
2 år siden

Ja, det er jeg enig i