Hjem Nyheter Europa Katolsk prest beholder jobben etter anklager om antisemittisme

Katolsk prest beholder jobben etter anklager om antisemittisme

3

POLEN Presten og fakultetsmedlemmet ved Det Katolske Universitetet i Lublin, Polen, Tadeusz Guz, beholder sin jobb ved institusjonen, selv etter sterke angrep fra jødiske miljøer i landet. Kontroversen kommer etter en tale Guz holdt i Warszawa i 2018, som tok for seg jødenes ritualdrap opp gjennom historien.

Det Katolske Universitetet i Lublin. Foto: Kazimierz S. Ożóg via Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tadeusz Guz holdt altså sitt innlegg i 2018, og universitetet han jobber ved har siden blitt utsatt for kontinuerlige angrep fra ulike jødiske miljøer, med krav om at presten må straffes. Guz uttalte blant annet i sin tale: «Vi vet som et faktum at jødenes ritualdrap ikke kan slettes fra historien. Hvorfor? Fordi vi, den polske staten, har i våre arkiver, i bevarte dokumenter, bevis for dette spredd ut over flere århundre der jøder levde sammen med vår polske nasjon.»

Institusjonen har imidlertid vært klar på at selv om universitetet ikke nødvendigvis stiller seg bak prestens uttalelser, og de selv ønsker å bekjempe antisemittisme, så gjenspeiler Guz’ argumenter bare det som er den anerkjente, vitenskapelige posisjonen på saksområdet. Sagt på en annen måte: sannheten trumfer jødenes følelser, noe de som sanne kristne teologisk er forpliktet til (Johannesevangeliet er i bunn og grunn en teologisk fremstilling av dette det høyeste prinsipp og hvorfor det er slik. Jfr. blant annet Johannes 8:32: «sannheten skal frigjøre dere» og Johannes 8:45 «Men jeg sier sannheten, og derfor tror dere meg ikke.»).

 

Den vitenskapelige anerkjente og akademiske avhandlingen Blood Passover, av den jødiske forskeren og historikeren Ariel Toaff, kan lastes ned her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Overalt jødene har oppholdt seg har det kommet anklager om pedofile overgrep og ritualmord på hedenske barn. Disse anklagene kommer naturligvis ikke ut av det blå, og det foreligger nok ikke bare bevis for jødenes ritual mord på polske barn, men det samme finnes nok i alle arkiver i Europa og andre land jødene har trenget seg inn. Det samme går igjen i USA, EU og alle land der jødene er. Jøden Epestein er bare en av et internasjonalt nettverk av jødiske pedofile overgripere som misbruker, lemlester og begår ritual drap på barn. Dette er bare et av områdene der… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Polakkene har, pga Polens spesielle stilling under 2.verdenskrig, måttet tåle mange anklager om å ha «bistått» de fæle nazistene som angivelig utførte det største massemord på aldeles uskyldige jøder i sine «utryddelsesleire» i det tyskokkuperte Polen. Men polakkene idag er like gjenstridige overfor jødisk propaganda, selv om de offisielt godtar «holocaust»-narrativet. Den katolske kirken er kanskje det viktiste årsaken; de kristne i Polen har hatt historiske erfaringer med den tidligere store jødiske befolkningen i landet som slett ikke er positive, og især de godt dokumenterte tilfellene av ritualdrap på barn får det til å fråde av hat fra «det utvalgte… Les mer »

The goyim knows
The goyim knows
1 år siden

Jøder tåler ikke kritikk, og de liker ikke at deres egne syke ritualer og virksomheter skal bli kjent for allmennheten. Får de kritikk så skriker de ut, spiller offer og kaller folk hatere i håp om at folk rygger og legger ballen død.