Hjem Nyheter Norge Kommunister pågrepet under Arendalsuka

Kommunister pågrepet under Arendalsuka

3

NORGE Seks venstreekstremister fra den kommunistiske grupperingen Tjen Folket ble i forrige uke arrestert i Arendal for forberedelser til opptøyer og vold mot uliktenkende.

Kenneth Fuglemsmo

Det var nettstedet Filter Nyheter som først rapporterte om saken der seks personer tilknyttet den kommunistiske grupperingen Tjen Folket ble pågrepet for forberedelse til ordensforstyrrelser og voldelige handlinger under Arendalsuka.

Blant de pågrepne er Kenneth Fuglemsmo, leder for Tjen Folket, som tidligere er dømt til fengsel for bedrageri i medlemsjuks-saken til SOS Rasisme.

Ifølge Dagbladet skal det ha blitt gjort beslag av pepperspray og den aktuelle gruppen skal også ha lagt ut meldinger på sosiale medier som oppfordret andre til å trakassere uliktenkende. To av meldingene lyder som følgende:

Stopp dem, konfrontér dem, gjør uka til den ubehagelig opplevelse for dem!

Vær kreative folkens! Kle deg smart, ha ekstra klær, lag bry for fascistgruppene og ikke bli tatt! Vi oppfordrer til mange og varierte aksjoner.

På sine hjemmesider utpeker gruppen blant annet Hans Lysglimt Johansen fra Aliansen med navn, i tillegg til SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) og Demokratene, samt Den nordiske motstandsbevegelse som mål for sin ytringsfrihetshatende virksomhet.

Ifølge politiet er de pågrepne mistenkt for brudd på Straffelovens § 182, som gjelder opptøyer.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnonymsurferRoarProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

De får vel en klapp på skulderen og en vennlig formaning om ikke å gjøre noe dumt. Men det er selvsagt umulig, så hjernevasket som antifafolk og kommunister vanligvis er.

Roar
Roar

De kan være glad Motstandsbevegelsen IKKE var der 🙂
Det hadde nok heller blitt en uhyggelig opplevelse for dem selv, om de da hadde turt å stikke seg frem og forsøkt seg på et angrep.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Det er nesten tragikomisk at den falske opposisjonen aka voldsvenstre (= kapitalist-Høyres vaktbikkjer) ikke vokser opp og forstår at man må vinne debatter med sakelige argumenter nå i 2018.

Disse afa-klovnene stunts nede i Arendal minner i grunnen om en sketch hentet fra Bård og Eias Lille Lørdag på 90-tallet. Kenneth Fuglemsmo burde heller henge på Rutebilstajonen og trykke i seg Pomfrites for Nav-trygda si istedet. Fyren er jo lettere retard.