Hjem Nasjonal kamp Media Leadership perspective #8: Do black or white lives matter? Rittenhouse and summer...

Leadership perspective #8: Do black or white lives matter? Rittenhouse and summer activism

3

RADIO Frihetskamp tipser her om den engelskspråklige podkasten Leadership Perspective, hvor Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg medvirker.

Leadership Perspective er den offisielle engelskspråklige podkasten til Den nordiske motstandsbevegelsen, der bevegelsens leder Simon Lindberg gir uttrykk for organisasjonens standpunkter og tanker. Diskusjoner i podkasten sentrerer ofte rundt ideologiske spørsmål, organisasjonens taktikk og dens offisielle posisjoner i ulike saker. Alt som blir uttalt i Leadership Perspective kan betraktes som sanksjonert av organisasjonen.

Foruten Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg, medvirker også Fredrik Vejdeland fra organisasjonens riksledelse i Sverige.

Podkasten er å finne på plattformen Nordisk radio.

I åttende avsnitt av podkasten diskuteres følgende tema:

  • Episoder av Leadership Perspective er nå sensurert
  • Hva har skjedd i kampen siden sist?
  • Ideologisk / taktisk spørsmål: Black Lives Matter, White Lives Matter og Kyle Rittenhouse

Lytt til avsnittet nedenfor:
Listen to «Leadership perspective #8: Do black or white lives matter? Rittenhouse and summer activism» on Spreaker.

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
H.LTom Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom

Som Lindberg og Vejdeland sier: last ned avsnittet før det eventuelt blir slettet! Om det blir slettet så kan vi da bare laste det opp på nytt overalt hvor det kan lastes opp.

H.L
H.L

Helvetes sensur overalt. Og jeg som trodde vi levde i en demokratisk verden hvor ulike meninger var akseptabelt. De eneste som snart får mene noe offentlig er pedofile jøder. Og apropos pedofile jøder, så var jo Afaitten Joseph Rosenbaum en pedofil jøde. Samtlige av de som ble skutt var vel jøder, ihvertfall to av dem. Fjerner man masken på Antifa så popper det garantert frem en stor nese. Men så er jo Antifa grunnlagt og styrt av jøder fra start. Og det at massemedia fremstiller den pedofile jøden som helt, samt Antifa generelt som helt, er jo fordi massemediene eies… Les mer »