Hjem Nyheter LHBTP-par kjønnslemlestet og drepte ni år gammel sønn

LHBTP-par kjønnslemlestet og drepte ni år gammel sønn

15

BRASIL En ni år gammel gutt har blitt drept av sin mor og hennes lesbiske partner, etter at de kjønnslemlestet ham.

LHBTP-morderne.

En ni år gammel brasiliansk gutt, Rhuan Maycon, har blitt drept av sin mor Rosana da Silva Candido og hennes lesbiske partner Kacyla Damasceno Pessao.

Rhuan ble knivdrept av LHBTP-paret mens han sov, etter å ha lidd et helt år etter å ha gjennomgått en mislykket «kjønnsbytteoperasjon», som hadde skjedd uten myndighetenes godkjennelse. Dette skriver Brasils barnevernsmyndighet om operasjonen:

[Gutten har gjennomgått] en slags kjønnsbytteoperasjon. Etter at penis ble fjernet har det lemlestede området blitt sydd igjen og erstattet av et improvisert kvinnelig kjønnsorgan, som var et slags hakk i skrevet.

Guttens far har ved gjentatte tilfeller forsøkt å få hjelp gjennom flere anmeldelser til myndighetene, da han har vært urolig for sønnen, som også ble psykisk mishandlet for at han var gutt. Moren og hennes partner klarte dog å unngå myndighetene ved å flytte rundt mellom forskjellige steder i Brasil.

Hva straffen for det hele kan tenkes bli er enn så lenge uklart.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Er det lenger noen tvil om at LHBTP-personer er alvorlig sinnslidende, og potensielt farlige for egne og andres barn? Bør ikke slike avvik og forstyrrelser straks tas inn i diagnosesystemet, og passende behandling settes i verk? Men (((noen))) har åpenbart satt seg fore å få aksept for at slik sinnsforvirring er helt normalt, og alt for mange har falt for denne propagandaen, noe vi ser i alle Pridearrangementene rundt om i landet.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Dette er en stygg sak. Gjerningspersonene må stilles for retten og dømmes.

Men si meg én ting: Hvorfor skal jeg som norsk lhbt-er personlig måtte ta ansvar for handlingene til et lesbisk par i Brasil?

Det finnes et utall drapssaker begått av heterofile menn både i Brasil og andre land world wide.

Synes du det er greit dersom jeg indirekte holder deg ansvarlig for slike drap, fordi du har samme legning som drapsmennene?

Kryptofascist
Kryptofascist
Svar til  Asgaut
2 år siden

Det måtte i så fall være om ideologien jeg støtter opp om kunne sies å være opphavet til mishandlingen og drapet.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Kryptofascist
2 år siden

Kryptofascist: Betyr det at du er villig til å indirekte påta deg ansvaret for drap begått av nasjonalsosialister rundt om i verden?

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
2 år siden

Nei, man kan ikke bebreide alle avvikere for dette parets handling med kniv. Men man kan bebreide homolobbyen for at dette paret har gått så langt som å gjennomføre en illegal kjønnsbytteoperasjon på et lite barn. Det er et resultat av homolobbyens aggressive kampanje, der samfunnet oppmuntres/presses til kjønnsforvirring og et ønske om å være noe annet enn hva man faktisk er.

Kryptofascist
Kryptofascist
Svar til  Asgaut
2 år siden

Asgaut: jeg tar på meg ansvar for handlinger begått i tråd med min ideologi når jeg har vært med på å spre og støtte denne til de som har utført handlingene, ja. Nå er ikke jeg nasjonalsosialist, og ei heller kan det meste av drap begått sies å være i tråd med min ideologi (jeg forfekter bare effektiv vold som fører til seier, det meste av vold begått er triste, meningsløse greier) (jeg har forøvrig ingen idé om hva som hadde gitt seier).

Asgaut
Asgaut
Svar til  Kryptofascist
2 år siden

Interessant det du skriver om at kun forfekter vold som fører til seier. Men ble litt kryptisk for meg. Fint dersom du sier litt mer om hva det kan innebære.

Så skriver du noe om ideologi. Kan ikke si jeg har tenkt på legning som ideologi. Sistnevnte er for meg noe man velger.

Ser du på det å være heterofil som en ideologi?

Kryptofascist
Kryptofascist
Svar til  Asgaut
2 år siden

Amerikansk vold mot Japan ga ideologisk seier, for eksempel.

I den grad tiltrekning kan sies å være noe rent eksisterende er det ikke ideologi, men man kan som kjent ikke komme fra et er til et bør uten. LHBTP er en ideologi som blant annet sier at det er greit å stride mot naturlig lov og handle på sine perverse lyster.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
2 år siden

Her må vi holde tungen rett i munnen; selv om jeg/du har noe til felles med en gruppe mennesker; her LHBTP-personer, er jeg/du ikke personlig ansvarlig for hva enkelte av dem måtte gjøre, som i dette tilfellet. Jeg vil heller ikke holdes personlig ansvarlig for hva enkelte personer i Motstandsbevegelsen har sagt eller gjort, selv om jeg deler deres syn i mange saker. Ansvaret hviler på den/de som utfører handlingen, om den er god eller dårlig. Å peke på hva som gjør at visse oppfatninger og miljøer er skadelige for barn og samfunn er derimot en plikt for alle oppegående… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Synes dette hovedsaklig er et klokt og fornuftig innlegg. Jeg er enig med deg i det meste av det som her skrives. Mener nok at du bør tåle å få spørsmål, og bli konfrontert med, andre personer innen motstandsbevegelsen sine handlinger og uttalelser, men du er ikke personlig ansvarlig for hva dine meningsfeller måtte si og gjøre. Jeg har ingen problemer med å få spørsmål, eller bli konfrontert, med f.eks dette brasilianske parets handlinger. Selvsagt tar jeg avstand fra det, noe jeg da også gjorde ganske klart i et tidligere innlegg hvor jeg skrev at dette var en stygg sak… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
2 år siden

Takk for det. Jeg mener det jeg skrev i mitt første innlegg, basert på all den kunnskap vi idag har om hvilke skadevirkninger homopropagandaen har i samfunnet, og den høye forekomst av psykiske forstyrrelser blant personer som identifiserer seg som «skeive». Blant transer er spesielt selvmordsrisikoen skyhøy i forhold til streite. I tillegg har vi den skadelige påvirkningen barn og unge utsettes for, med normalisering av ulike avvik, især sårbare og usikre individer. Jeg ønsker ikke å stigmatisere den enkelte som opplever seg som «skeiv», men reagerer negativt på den massive homopropagandaen som mediene iverksetter ifb pridearrangementer rundt omkring i… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
2 år siden

Asgaut, kan du ta opp dette emnet om kollektiv skyld med mainstream media og øvrige NPCs også? Synes du det er rett at vi som nasjonalsosialister idag skal måtte ta ansvar og bebreides for handlinger som er PÅSTÅTT begått av fortidens nasjonalsosialister? Hvor mange ganger har du selv dratt frem holocaust-kortet når du idag diskuterer med en nasjonalsosialist? Synes du det er rett at vi som nasjonalsosialister skal bebreides for handlinger begått av dengang SIONIST Anders Behring Breivik, fordi venstreekstremister påstår det er samme tankegods, og at tankegods kan drepe? Synes du det rett at hvite folk idag skal måtte… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Dr.Phil
2 år siden

Synes ikke det er rett at dagens nasjonalsosialister skal bære ansvar for handlinger begått av nasjonalsosialister på den tiden Adolf Hitler var rikskansler i Tyskland. Men jeg mener at dagens nasjonalsosialister må tåle å bli konfrontert med hva nasjonalsosialister valgte å gjøre, eller ble tvunget til å gjøre, i og utenfor Tysklands grenser i perioden Hitler var øverste leder i det landet. Tror ikke jeg har trukket holocaust-kortet så mange ganger, i alle fall ikke på Frihetskamp.net. Vedrørende Breivik og fortidens slaveri, så blir svaret det samme som det jeg ga i første avsnitt. Men mener fremdeles at du bør… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Asgaut
2 år siden

«Men jeg mener at dagens nasjonalsosialister må tåle å bli konfrontert med hva nasjonalsosialister valgte å gjøre, eller ble tvunget til å gjøre, i og utenfor Tysklands grenser i perioden Hitler var øverste leder i det landet.»

Så da mener du vel også at homofile tilhengere av den politiske homolobbyen, som forfekter kulturmarxisme, må tåle å bli konfrontert med hva andre homofile tilhengere av den politiske homolobbyen måtte ha gjort av ugjerninger? Som pedofili, barnemishandling, drap, osv.?

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
2 år siden

Asgaut: «Synes ikke det er rett at dagens nasjonalsosialister skal bære ansvar for handlinger begått av nasjonalsosialister på den tiden Adolf Hitler var rikskansler i Tyskland.» Svar: Bra Asgaut. For det er nettopp dette dagens kommunister og sionister (globalister) på ramme alvor mener, at vi skal bebreides for fortidens påståtte ugjerninger, og at, om vi kom til makten så ville det blitt et nytt «holocaust». På bakgrunn av denne skremselspropaganda, og ikke minst det vrangbilde de idag har skapt om «voldelige nazister», så ønsker disse globalister et forbud mot politisk opposisjon, altså et forbud mot nasjonalisme. De ser altså helt… Les mer »