Hjem Nyheter Madeleine Albright er død

Madeleine Albright er død

3

UTENRIKS USAs tidligere utenriksminister Madeleine Albright er død i en alder av 84. Hun var USAs første kvinne på stillingen og sto bak NATOs terrorbombing av Jugoslavia i 1999.

Madeleine Albright. Foto: BrinacorCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Den amerikanske politikeren, jøden og tidligere utenriksminister Madeleine Albright er død, melder CNN.

Albright tjente under president Bill Clinton som USAs første kvinnelige utenriksminister på slutten av 1990-tallet. Før det var hun blant annet USAs ambassadør i FN. CNN skriver at Albright skal ha «arbeidet for å redusere spredningen av atomvåpen og tatt til orde for menneskerettigheter og demokrati over hele verden».

For ettertiden vil hun kanskje fremfor alt bli husket som en iherdig forkjemper for NATO-ekspansjonen som førte til den pågående krigen i Ukraina, samt en av de fremste arkitektene bak NATOs beryktede terrorbombing av Jugoslavia mellom 24. mars og 10. juni 1999. Under terrorbombingene av Jugoslavia gikk NATO bevisst etter sivile serbere med den hensikt å tvinge landet til å underkaste seg den globalistiske agendaen om å gi en del av serbernes land til albanere.

Madeleine Albright døde av kreft, 84 år gammel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 måned siden

TO MAD ALRIGHT

The price is worth it
500 000
children
dead
for destroying
a country
we are the good guy
we are the world
we are the children

Roger M
Roger M
1 måned siden

Ikke savnet!

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

En hatefull jødinne har gått til helvete, mest sannsynlig. Slik det går med de som er av «Satans synagoge»; SYNAGOGUE OF SATAN IN THE BIBLE (kingjamesbibleonline.org)