Hjem Nyheter Marilyn Manson anklages for «nazisme» i #metoo-drama: «Han kalte meg en jøde...

Marilyn Manson anklages for «nazisme» i #metoo-drama: «Han kalte meg en jøde og tegnet hakekors»

6

#METOO Marilyn Mansons ekskjæreste «har aldri vært så redd i hele sitt liv» som da hun ble kalt jøde av skrekkrockeren hun nå beskylder for å være «nazist».

Marilyn Manson. Foto: Sven Mandel (CC BY-SA 4.0).

Nylig gikk skuespillerinne Evan Rachel Wood ut og anklaget eksforloveden sin, skrekkrockeren Brian Warner, bedre kjent under kunstnernavnet «Marilyn Manson«, for ulike overgrep.

«Han begynte å groome meg da jeg var tenåring og utnyttet meg på en fryktelig måte i mange år. Jeg ble hjernevasket og manipulert til underkastelse», skrev skuespilleren om forholdet til Marilyn Manson på Instagram.

Anklagene ble fulgt opp av elleve ytterligere kvinner som kom med lignende #metoo-anklager mot skrekkrockeren – anklager som Manson selv bestemt avviste i et innlegg på sin Instagram:

Det sier seg selv at livet mitt og kunsten min har lenge vært magneter for kontrovers, men disse siste påstandene om meg er forferdelige forvrengninger av virkeligheten.

Mine intime forhold har alltid vært helt frivillige med likesinnede partnere. Uansett hvordan – og hvorfor – andre nå velger å fordreie fortiden, dette er sannheten.

Anklagene har imidlertid ført til at Marilyn Mansons plateselskap og manager valgte å bryte alt samarbeid med ham.

«Han kalte meg for jøde»

Nå har Evan Rachel Wood også supplert sine #metoo-beskyldninger mot Manson ved å hevde at forloveden i all hemmelighet er «nazist». I en serie nye innlegg på hennes Instagram konto som er sitert i en hetsartikkel mot skrekkrockeren i The Sun, skriver skuespillerinnen blant annet at Manson hånfullt brukte det såkalte n-ordet mot mennesker.

Evan Rachel Wood er kjent fra HBO-serien Westworld og hadde et av-og-på-forhold med Marilyn Manson i mange år. Foto: Gage Skidmore(CC BY-SA 2.0).

Manson skal også ha kalt Wood en «jøde» og tegnet et hakekors på nattbordet hennes:

Han kalte meg «jøde» på en nedsettende måte. Han pleide å tegne hakekors på nattbordet mitt når han var sint på meg. Jeg hørte n-ordet igjen og igjen. Det forventes at alle rundt ham skulle le og bli med. Hvis du ikke gjorde det eller (Gud forby) konfronterte ham med det, ble du utpekt og fornærmet enda mer. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv.

Wood skriver videre at moren konverterte til jødedommen og at hun dermed ble oppdratt med hensyn til den Talmudiske doktrinen. Manson skal derfor fra tid til annen ha uttrykt lettelse over at Wood ikke hadde jødisk blod, da moren bare var konvertitt.

Nazistiske tatoveringer?

Men Woods nazistiske beskyldninger mot Marilyn Manson stopper ikke der. Hun hevder at tre av kunstnerens tatoveringer, som han har båret åpent i mange år, er «nazistatoveringer».

En av Marilyn Mansons «hemmelige» såkalte nazistatoveringer, ifølge Evan Rachel Woods beskyldning. Foto: Instagram.

En av disse er fire «M» som Manson har tatovert på brystet som et hjul, der bokstavene ‘forlengede «ben» gjør at symbolet ligner på et hakekors. På venstre arm har Manson et kors – eller en kvern – som er bundet sammen med et hakekors i midten, som også er et «hemmelig nazisymbol» ifølge Woods beskyldninger. På sin høyre arm har Manson også fått en hodeskalle tatovert med kryssede ben, som Wood hevder er en såkalt Totenkopf – et symbol som ble brukt av den tyske kamp- og eliteorganisasjonen Schutzstaffel (SS) under det tredje riket.

Hvorvidt dette virkelig betyr at Manson er en antisemitt med nasjonalsosialistiske sympatier, er uklart og skrekkrockeren har ikke svart på påstandene i skrivende stund.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Er ikke musikken hans nokså dekadent? Vel, ihvertfall bra han er antisemitt som de kaller det.

Jo a
Jo a
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Bandet hans var stiftet sammen med jøden (((Scott Putesky))) også kjent som Daisy Berkowitz og promoterte satanisme, homofili, promiskuitet, osv.

Roger M
Roger M
Svar til  Jo a
1 år siden

Er ikke Manson jøde selv, av blod? Synes han ligner, eller en miks? Mulig en jøde som hater jøder? Et opprør mot sine røtter, som musikken hans er et opprør mot kristendommen til foreldrene?

Jo a
Jo a
Svar til  Roger M
1 år siden

Jeg husker å ha gravd litt for lenge siden fordi jeg husker å ha vært skråsikker på at han var jøde ettersom etternavnet hans er Warner (akkurat som jødefamilien som eier Warner Bros.) og at han promoterte jødiske agendaer. Men så langt jeg kunne finne så er Warner i etternavnet hans fordi han er tysk, ikke jøde. Både moren (Barbara Warner Wyer) og faren (Hugh Angus Warner) var kristne så vidt jeg vet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Egentlig er det totalt uinteressant hva disse «celebritetene» har hatt av romanser, forelskelser og brudd, og hvor fæle noen av eksene var, som i dette tilfellet MM, som er/var en fullstendig dekadent og satandyrkende «musiker», men nå en utvasket, aldrende has-been. At kvinner kommer med udokumenterte påstander om krenkelser og vold er ikke noe nytt, men det nye er at vi skal tro dem på deres ord.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Haha her må jeg nok støtte Manson i at kjærringen lyger. Noe (((de))) er kjent for.
En person som ikke bare var personlig venn med (((Anton Sandor LEVI))) men som også ble utnevnt til pastor av (((The satanic church))) i tilegg til å bruke store deler av karrieren sin på å normalisere transsexualitet og alt som er degenerert og unormalt er den siste jeg vil mistenke for å være en nasjonalsosialist uavhengig av hans tatoveringer.