Hjem Nyheter Norge Masseslagsmål i Oslo – Ett barn drept og tre kritisk skadet

Masseslagsmål i Oslo – Ett barn drept og tre kritisk skadet

OSLO: Innvandrere involvert i stort masseslagsmål på Ellingsrud i Oslo fredag ettermiddag. Ett barn skal være drept og minst tre alvorlig skadet. (Sist oppdatert: 19:54)

FOTO: VG
FOTO: VG

Ifølge politiet skal minst ti personer ha vært involvert i et masseslagsmål på Ellingsrud i Oslo fredag ettermiddag. Slagsmålet skal ha pågått både inne i et bolighus og ute på gaten.

Politiet opplyser om at et yngre barn er drept, tre personer er kritisk skadet og én lettere skadet. De skadede er alle knivstukket og ble umiddelbart fraktet til sykehus. En mann i 30-årene mistenkt i saken skal være pågrepet.

Politiet skal ha funnet flere kniver og en softgun på åstedet og søker nå etter involverte både innendørs og utendørs. Ifølge nettsiden Osloby skal det være politihelikopter, fire ambulanser og åtte politibiler på plass.

Ifølge operasjonsleder Martin Todnem skal politiet ha en teori om at de involverte er i familie. Videre forteller Todnem at det er «flere personer med utenlandsk opprinnelse og ikke alle har norsk personnummer».

Artikkelen oppdateres.

Kilder:

Knivstikking i Oslo: Ett barn drept
Flere personer knivstukket i Oslo – en person er død