Hjem Nyheter Europa Mindreårige på Utøya eksponert for en seksualisert kultur

Mindreårige på Utøya eksponert for en seksualisert kultur

8

NORGE Mindreårige deltakere på AUFs sommerleir på Utøya har blitt eksponert for en seksualisert kultur med blant annet simulerte samleier, filmer av nakne ungdommer i dusjen og strippeshow.

Jonas Gahr Støre og Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet, under Pride nettopp i 2019  Foto: nettavisen.no

Blant den politiske og kulturelle elite har man de senere årene fått et innsyn i en verden av overgrep, voldtekter, grenseoverskridende seksuell oppførsel og forsøk på relativisering av seksuelle normer og moral. I de seneste månedene har det også blitt avdekket nettverk av pedofile fra det politiske miljøet i Norge og Sverige, med forgreininger til det øverste politiske sjiktet i Europa, samlet i Brussel. Sistnevnte miljø bestående hovedsakelig av homofile. Og trenden ser ut til å være dypt forankret.

I følge VG har sommerleiren til AUF på Utøya over flere år vært preget av seksualisert underholdning og atmosfære. Dette kulminerte i 2019 med innslag av simulerte samleier, både heterofilt og homofilt, som underholdning, videoer av nakne ungdommer i dusjen som ble vist alle på sommerleiren, og stripping. Flere av de involverte skal ha vært ned i 15-års alderen, men det er ingen aldersgrense til sommerleiren så lenge man er i følge med en myndig person. En av de som hadde vært med i strippe-showet var ex-AUF-leder Mani Hussaini, men denne har ikke ønsket å kommentere opplysningene overfor VG. Mesteparten av «underholdningsinnslagene» skal ha blitt fremført i «Gro-salen», oppkalt etter tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland.

I det hele lar mye av dette seg ikke verifisere siden det hersker strengt fotoforbud i Gro-salen mens dette pågår og videoene som blir vist blir slettet, men VG har snakket med en rekke vitner som har vært deltakere. Flere av disse skal ha uttrykt sinne over det de har vært med på, men sier det var vanskelig å si nei. «Jeg hater at jeg gjorde det. Jeg ville bare ikke virke prippen og være noen som ikke var med på noe. Jeg synes allerede de var drøye og jeg hadde allerede stilt spørsmål ved hele opplegget», sier en av de som deltok i en video.

Sveriges statsminister Stefan Löfven (til høyre) ble i 2016 mottatt i Gro-salen av Ap-leder Jonas Gahr Støre (midten) og daværende AUF-leder Mani Hussaini. Sistnevnte skal ha deltatt i et strippe-show nettopp i denne salen, tre år senere.   Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Overrasker overhodet ikke. Umoralen blant «våre» politikere er til å ta og føle på, og det som tidligere fant sted i strengeste hemmelighet blir nå avslørt og offentliggjort av diverse vitner og ofre, som senere angrer det de har vært med på – som her. En moralsk brist er ofte det som skal til for at en politiker kommer i klemma, for der er alltid de som vil utnytte dette, feks til å kompromittere folk de ikke liker. Kfr det som skjedde med Trond Giske.

Marius
Marius
1 år siden

Pedofile og annet søppel skal vi ikke ha i vårt land. Leve den nordiske union! Hill seier!

Russleman
Russleman
1 år siden

LMAO, jeg husker da jeg først så Støre danse med de duskene i homoparaden og tenkte: «Vel, jeg kan aldri ta denne mannen seriøst som en politisk figur igjen.»

Gjallarhon
Gjallarhon
1 år siden

Ikke overraskende da pedofili og perversiteter har vært noe som venstreorienterte har forsvart i mange mange år, i mange land. Dette har venstresiden blitt kritisert for lenge. Og når de har gjort seg kjent for å forsvare dette, så blir det vel også et trekkplaster for pedofile og andre seksuelle avvikere. Og disse igjen har jo som vi har sett skapt seg en karriere innad i dette politiske miljøet.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

De skal tidlig «ha noe på seg», disse fremadstormende unge globalister. Et naturstridig system må bygges på frykt og utpressing.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Og det er disse folkene som ønsker å forby Motstandsbevegelsen fordi Motstandsbevegelsen ikke vender det andre kinn til når deres egne venstreekstremister går til angrep på Motstandsbevegelsen, eller det at Motstandsbevegelsen ønsker å bekjempe en pedofil bevegelse, kalt homolobbyen.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg håper at det ikke er Lolita Island.

Jo a
Jo a
1 år siden

Vårt kjære arbeiderparti som står for den norske arbeiderklassen og intet annet? Tenke seg til at de står for international kapitalism og homolobbyen. Sjokkerende