Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen buet ut Sveriges statsminister

Motstandsbevegelsen buet ut Sveriges statsminister

1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Magdalena Andersson kom til Botkyrka for å holde valgtale. Motstandsbevegelsens Näste 1 var også tilstede.

Foto: Motståndsrörelsen.se.

Søndag 4. september inviterte Socialdemokraterna i Botkyrka til en, noe de hadde valgt å kalle, familiedag. Der lokket de familier med gratis ponniriding, hoppeslått, ansiktsmaling med mer, for å få så vel importert valgbuskap som forkalkede «gråsosser» til å komme til Hågelbyparken for å høre på statsminister Magdalena Andersson.

Det var dog ikke bare de tidligere nevnte som tok seg til parken denne dagen; også aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsens Näste 1.

Det var litt nysgjerrighet for å få høre hva en folkeforræder kommer med av floskler på sitt valgmøte, og det var akkurat munndiaré som kom ut fra henne. Mer og bedre helsevesen til alle, flere politimenn og strengere straffer, Sverigedemokraterna er gamle nazister og bla bla bla …

Foto: Motståndsrörelsen.se.

Motstandsmennenes hovedplan var dog ikke å høre på en verdiløs «sosse» til statsminister; de var der for å bue henne ut og forstyrre henne. Når NPC-ene på plass applauderte for henne buet aktivistene stort og skrek slagord som «Magdalena Andersson – folkeforræder!», samt litt vanlig forstyrring som at hun er verdiløs osv.

Overraskende nok fikk dette pågå uten at en eneste sosse som så og hørte det engang forsøkte å hysje eller si ifra, men nøyde seg med å riste litt på hodet. Men det er klart, har de en ryggradsløs leder så mangler de selv sannsynligvis det samme.

Det tidligere nevnte valgbuskapet. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Motstandsbevegelsens aktivister gikk derimot derifra med rak rygg og fornøyde over å kunne legge utbuing av Sveriges statsminister på sin CV.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
4 måneder siden

I Norden har vi akseptert å bli styrt av «frontholes» gjennom en generasjon, og nå er Sverige, Danmark og Finland ledet av feminister. Norge hadde feite Erna gjennom 8 år. Felles for disse kjærringene er at de trofast tjener den globalistiske verdensorden, tilber EU, NATO og iallfall delvis USA, og vil underordne eget folk og land overnasjonale institusjoner, for disse «skaper fred», osv. Veldig greit at DNM sine folk forstyrrer den sosialdemokratiske harmonien på denne måten! Vekk med kjærringene og deres feminiserte kobbel av undergivne mannslinger!