Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen donerer til Nya Dagbladet

Motstandsbevegelsen donerer til Nya Dagbladet

0

BANKVELDET Den nordiske motstandsbevegelsen har donert 10 000 kroner til Nya Dagbladet, som er nær konkurs etter trakasserier fra banken.

Bilde: Motståndsrörelsen.se.

På Motståndsrörelsen.se skriver Den nordiske motstandsbevegelsen at organisasjonen har donert 10 000 kroner til Nya Dagbladet. Avisen gikk nylig ut og bad sine lesere om hjelp etter at banken Länsförsäkringar stengte av flere tjenester koblet til deres bankkonto samt truet med å stenge kontoen fullstendig.

I artikkelen på Motståndsrörelsen.se står det at organisasjonen var den første foreningen og parti i Sverige som ble rammet av bankveldets forsøk på å stoppe annerledestenkende.

«I forbindelse med at Motstandsbevegelsen mistet sine kontoer ble det samlet inn en god del penger fra gavmilde medlemmer og sympatisører for å bruke i kampen mot bankveldet. Som et ledd i dette har jurister blitt satt på saken og vi har forsøkt å saksøke [banken], noe som dessverre ikke har vært mulig. Som et annet lite steg skjenkes denne donasjonen til Nya Dagbladet på grunn av deres usedvanlige rapportering om bankene og deres lysskye virksomheter», skriver Motstandsbevegelsen.

– Det spiller i denne sammenhengen ingen spesiell stor rolle at Nya Dagbladet ikke fullstendig står på samme side som oss ideologisk. Vi gir et symbolsk bidrag til vår fiendes fiende med håp om at det skal kunne hjelpe til i det minste noe og at vi med dette også kan oppmuntre flere personer uansett politisk leir til å stå opp for de som rammes av det totalitære liberale demokratiet, sier organisasjonens leder Simon Lindberg i en kommentar.

Saken til Nya Dagbladet ble også diskutert i det siste avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsen offisielle podkast Lederperspektiv, skriver Nordfront.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg