Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen «forstyrret» seminar i Almedalen – ved å befinne seg blant publikum

Motstandsbevegelsen «forstyrret» seminar i Almedalen – ved å befinne seg blant publikum

1

ALMEDALEN Å befinne seg blant publikum er «truende» og «konfronterende». Det sier Fredrik Pettersson fra ABF Sörmland som påstår at han tror på «den demokratiske samtalen».

Den voldsforherligende venstreekstremisten Showan Shattak holdt foredrag hos det skattefinansierte ABF.

På mandag skal et antall medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen ha befunnet seg utenfor ABFs telt i Almedalen. Like etter ble en artikkel lagt opp på Sveriges Radio som påstår at «nazister forstyrret ABF-seminar i Almedalen».

– De trengte seg inn i publikum. De var nærgående med sine kameraer, og veldig truende og konfronterende, spesielt etter panelet, sier Fredrik Pettersson fra ABF Sörmland til Sveriges Radio.

På hvilken måte personene har vært «veldig truende og konfronterende» fremgår ikke av Petterssons utsagn og Sveriges Radio velger heller ikke å spørre etter detaljer. Fredrik Pettersson antyder dog i intervjuet at det var på grunn av deres nærvær i seg selv.

– Da kommer folk som får oss til å tenke på: Er de visitert, har de våpen, kommer de til å angripe oss verbalt eller rent fysisk?

Den som ble invitert av ABF for å snakke om «den demokratiske samtalen» var Showan Shattak som har koblinger til Antifascistisk Aksjon. Pär Öberg fra Den nordiske motstandsbevegelsen forsøkte å prate med Showan, som dog ikke våget å ta debatten.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kim Andreassen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Andreassen
Kim Andreassen

Å huff, så sårbare og krenkte. Tenk for en drømmeverden det hadde vært for dem om de bare kunne fengslet alle og enhver bare for å ha andre meninger enn dem selv.