Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen ga rødinger i Lund juling

Motstandsbevegelsen ga rødinger i Lund juling

6

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag 1. juni var Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 3 på Lunds gater for å spre sitt budskap. Aktiviteten ble avsluttet med en konfrontasjon med rødingene som befant seg der.

Det var på lørdag at Den nordiske motstandsbevegelsen var i svenske Lund for å spre organisasjonens budskap. Etter at de hadde stått og delt ut flyveblader i halvannen time og var på vei hjem begynte rødingene som var der å følge etter de politiske aktivistene og rope om at det var «deres» gater.

Etter at de hadde skreket ferdig sine trusler stoppet plutselig motstandsmennene opp og vente seg mot de skrålende venstreekstremistene. Med raske skritt gikk motstandsmennene mot rødingene for å se om noen av dem var villige til å sette truslene i live, men all luft så ut til å gå ut av dem.

Politiet som var på plass gikk til fullt angrep mot motstandsmennene for å beskytte rødingene, noe som ikke hindret motstandsmennene i å tilrettevise flere av dem. Blant annet fikk flere bade i en fontene.

Flere aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen ble arrestert.

En video fra en røding viser hvordan venstreekstremistene flykter fra Motstandsbevegelsens aktivister, som blir angrepet med overvold av politiet, som spruter rundt seg med pepperspray og slår med batonger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Fitte-snut.. Flott at antifa pakket fikk seg et bad. Det trenger de!

Ronny
3 år siden

Det er så åpenlyst! Kulturmarxistisk søppel i menneskelig form skriker om å få juling, dem får juling og løper for sine liv som skremte høns. Så er det globalist horene i blått med batonger, pepperspray, bøter og arrestasjoner som angriper dem som kun freder seg selv. Et desperat globalist regime står for fall i keiserens nye klær og det ser vi alle. En dag kommer vi nasjonalsosialister til å le av alt dette.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Overvold av politiet, ja, det skal være sikkert og visst. Helt rabiate.

trackback
3 år siden

[…] Les mer: Motstandsbevegelsen ga rødinger i Lund juling […]

Asgaut
Asgaut

Skal si vekteren på slutten av videosnutten er aggressiv. Politifolkene virker mer rolige.

trackback
3 år siden

[…] at venstreekstremister hadde forsøkt å angripe en fredelig flyvebladsutdeling som Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i Lund 1. juni […]