Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

8

KAMP Aktivister fra Motstandsbevegelsen gjennomførte i helgen en mengde aksjoner i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss.

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte i helgen aksjoner i Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. Samtlige er steder hvor folkeforrædere har forsøkt å motarbeide organisasjonen den seneste tiden.

I Fredrikstad har forræderpolitikerne i kommunen vedtatt å aktivt motarbeide Motstandsbevegelsens grunnlovsfestede rett til å arrangere offentlige aksjoner eller demonstrasjoner. I Moss har forræderpolitikere organisert en «felles front mot nazisme», og i Sarpsborg har forræderpolitikere tatt til orde for å motarbeide organisasjonen som i Fredrikstad.

Aktivister fra Rede 1 ville naturligvis gi folkeforræderne svar på tiltale, og gjennomførte derfor propaganda-offensiver i samtlige steder. I Moss ble rådhuset, Moss Avis og Moss Dagblad avsperret med organisasjonens grønne sperrebånd. Sentrumsområdet ble deretter bombardert med propaganda i form av klistremerker og plakater. Avslutningsvis ble det hengt opp et stort banner over Mosseporten.

I Fredrikstad ble blant annet rådhuset sperret av og en stor mengde propaganda satt opp. Avslutningsvis ble det satt opp bannere ved innfarten til Fredrikstad og ved innfarten til Sarpsborg.

Bli en del av revolusjonen – engasjér deg i kampen i dag!

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
2 år siden

Herlig jobba!

Nitram
2 år siden

Nydelig aksjon!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Slik kan opplysning og propaganda spres i det offentlige rom, og mange unge menn – og kvinner – vil bli vekket og ønsker å finne ut av hva Motstandsbevegelsen står for. De usle liberalerne, sosialistene og kommunistene prøver alt de kan for å stoppe informasjonen men det vil ikke lykkes. Godt å se aktivister som gjennomfører slike aksjoner. De fortjener takk og anerkjennelse.

Tord
Tord
2 år siden

Herlig 🙂

Rogaland
Rogaland
2 år siden

Mektig! 🙂
Stå på!

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
2 år siden

Veldig bra R1 😀

Einar O
Einar O
2 år siden

Vel utført!

trackback
2 år siden

[…] Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale! […]