Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen hindret kommunister i å forstyrre møte i Stockholm

Motstandsbevegelsen hindret kommunister i å forstyrre møte i Stockholm

11

MOTSTANDSBEVEGELSEN På søndag besøkte svenske Rede 1 et torgmøte i Stockholm og hindret kommunister i å forstyrre møtet.

Kommunistiske landsforrædere som vil at Sverige skal fortsette å ha en innvandringspolitikk som er destruktiv for den svenske arbeideren.

Den 3. november deltok en delegasjon fra svenske Rede 1 på en demonstrasjon organisert av gruppen «Stockholmere for et suverent Sverige». Parolen for demonstrasjonen var «Mot befolkningsutbyttet – for tilbakevandring». Blant talerne var kjente navn som Dan Park og John Bouvin og de to tidligere sverigedemokratene David Bergqvist og Henrik Agerhäll.

På veien til demonstrasjonen kom nasjonalsosialistene borti en pøbel med kommunister som hadde begynt å marsjere i samme retning for å gjennomføre en motdemonstrasjon og forstyrre orden.

Rødingene gikk på rekke, bar røde flagg og holdt i et banner med teksten «Drukne fascismen i et hav av motstand». Det viste seg dog å være en oppfordring som Stockholms antifascister fortsatt etter alle år ikke har klart å leve opp til når det gjelder å konfrontere Motstandsbevegelsens menn. Da nasjonalsosialistene tok seg forbi antifascistene og stilte seg i veien for toget, forberedt på konfrontasjon, ble rødingene nemlig plutselig stillestående på flere meters trygg avstand.

Med én gang de forsto hvem det var som sto foran dem begynte halve pøbelen å nervøst skjule ansiktene, noen begynte å rope mot forbipasserende at det var farlig å nærme seg nasjonalsosialistene, med henvisning til at de var medlemmer i Den nordiske motstandsbevegelsen. Motstandsmennene slapp dog rolig folket frem til torget og ingen brydde seg om hva den desperate pøbelen sa. Tross at antifascistene var mist dobbelt så mange og at samtlige holdt i lange trestenger uten noe politi innen rekkevidde våget de heller ikke denne gangen å «knuse nazismen». Toget snudde og gikk tilbake dit det hadde startet to minutter tidligere. Over hele torget hørtes ekko av nasjonalsosialistenes rop: «Antifa – hahaha! Antifa – hahaha!» mens rødingene gikk tilbake med halen mellom beina. Takket være Motstandsbevegelsens raske besluttsomhet ble det ingen motdemonstrasjon denne dagen. Kun en håndfull batikkhekser gjorde leven da og da, men talene kunne holdes uten problemer, hvilket ikke skulle ha vært tilfellet om kommunistene hadde klart å ta seg til torget.

Pøbelen viste seg altså utrolig nok aldri mer og delegasjonen ansluttet seg demonstrasjonen.

På plass delte motstandsmennene ut flyveblader til demonstrasjonsdeltakerne og oppfordret alle om å søke medlemskap i Motstandsbevegelsen. Nasjonalsosialistene fikk en veldig positiv velkomst etter at alle hadde bevitnet hvordan de resolutt hadde forsvart demonstrasjonen fra antifascistene. «Dere er helter» sa noen. Mange diskusjoner ble ført med andre nasjonale og flere nye kontakter ble knyttet på plass. Det ble også mottatt to kontantdonasjoner på 500 kr hver.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Bra jobba!

Leve motstanden
Hill seier!

Stian
Stian
2 år siden

#1488

Seier eller Valhall!

Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Jævli bra! Lo godt når jeg leste denne ? Det røde pakket er bare tøffe i kjeften når politiet passer på dem

Øystein
Øystein
2 år siden

Skamkult!

Dietrich Eckart
Dietrich Eckart
Svar til  Øystein
2 år siden

Enig! Er dessverre bare en ting som fungerer på slike degenererte mennesker og det er samme metoder som «Fantomet» tok i bruk.. 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Fantastisk kjekt og lese. Skulle likt og gjort det samme med tjen folket i Norge.

Hehe se på de stygge flaggene

Hanne
Hanne
2 år siden

Kjempebra

R.M
R.M
2 år siden

Haha, denne trenger musikk: https://youtu.be/vQkD7SBFfDc

Håkon
Håkon
2 år siden

«Med stål i vår hand, skal vi säkra nordens land!»

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Ja der var det faen ikke mye motstand i søppelvenstre

White Proud Person
White Proud Person
2 år siden

Må si jeg likte å lese at «Med én gang de forsto hvem det var som sto foran dem begynte halve pøbelen å nervøst skjule ansiktene, …», da disse ofte gir seg ut for å være «tøffe typer»(noe de ikke er).

De kan hate så mye de vil, men DNM/NMR tør de ikke stå imot.