Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen i Danmark destruerte frimurerflagg

Motstandsbevegelsen i Danmark destruerte frimurerflagg

5

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark destruerte et frimurerflagg ved å brenne det, for å understreke at en rensende ild er på vei, som vil rense Danmark og Norden for alle former for fremmed innflytelse og makt over vårt folk, vårt Norden, vår politikk og vår måte å leve på.

Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark har mottatt et frimurerflagg, som en gruppe som kaller seg Nordisk Autonome Partisangruppe har konfiskert fra frimurerlosjen i Friis Hansesns vej i Vejle. Gruppen skriver at de ser opp til kampen som Den nordiske motstandsbevegelsen kjemper og vil derfor donere dette flagget til bevegelsen til å gjøre med som man finner passende.

Det konfiskerte frimurerflagget som gruppen Nordisk Autonome Partisangruppe sendte til Den nordiske motstandsbevegelsen.

Den globale makteliten består av relativt få personer. Disse menneskene er på ingen måte folkevalgte, men har arvet eller kjøpt seg til makten, og vil for enhver pris sørge for at den blir innenfor dere egen lille elitistiske krets. Man kan ganske enkelt si at vår verden i stor grad kontrolleres av skjulte makthavere.

Makt, elitisme og verdensjødedom smelter sammen i frimurerlosjene, som tar form som maktsentre av fremmede og fiendtlige idéstrømninger, som virker bak det såkalte demokratiet og svekker våre land og gavner våre fiender.

Rabbiner Isaac Wise, formann for B’nai B’rith i Ohio sa i The Israelite of America den 3. august 1866:

Frimureri er et jødisk etablissement, hvis historie, karakter, offisielle møter, adgangsløsninger og forklaringer er jødiske fra start til slutt.

The Jewish Tribune i New York skrev den 28. oktober 1927:

Frimureriet er basert på jødedom. Fjern jødedommens lære og hva står tilbake?

The Jewish Guardian, 12. april 1922:

Frimureri er født ut av Israel.

Det franske frimurermagasinet Le Symbolisme erklærte i juli 1928 at:

Den viktigste plikt for frimureri skal være å prise jødene, som har bevart den uendrede guddommelige visdom.

Frimureri er ikke annet enn jødedom for ikke-jøder, som brukes som en rekrutteringplass for de korrupte forræderne som er villige til å selge sitt eget folk for å tjene jødisk makt, og derfor må Frimureriet bekjempes med alle tilgjengelige midler.

Den nordiske motstandsbevegelsen krever makten tilbake fra disse mennesker og grupperinger og akter å flytte den tilbake hvor den hører hjemme – til de respektive nasjoners folk, parlamenter og ledere.

Som en symbolsk handling destruerte aktivister fra Motstandsbevegelsen det donerte frimurerflagget ved å brenne det, for å understreke at en rensende ild er på vei, som vil rense Danmark og Norden for alle former for fremmed innflytelse og makt over vårt folk, vårt Norden, vår politikk og vår måte å leve på.

Se video av destrueringen nedenfor:

Problemer med å se videoen? Trykk her for å se den på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Veldig bra.

Oystein
Oystein
2 år siden

Kult! 🙂

Negerkongen
Negerkongen
2 år siden

Bra!

Grim
2 år siden

Lenge leve Vikingeånden!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra, Jeg har sett det samme flagget her i Bergen utenfor frimurer losjen de har her.