Hjem Nasjonal kamp Media Motstandsbevegelsen invaderer Almedalen: Dag 2

Motstandsbevegelsen invaderer Almedalen: Dag 2

2

ALMEDALEN I dag fortsetter invasjonen av Almedalen. Følg krasjingen av rosévinsfesten via Nordfront TV og Nordfronts journalister på plass.

Almedalen blir oversvømt av hvitskjorter også i dag. Hvor krenkte kommer de rosévinspimpende politikerne, homolobbyistene og feministene til å bli i dag? Hvor mange av dagens avisoverskrifter, diskusjoner og klaging kommer til å handle om Den nordiske motstandsbevegelsen?

Følg Almedalen fra vårt perspektiv via Nordfront TV og Twitter. Gårsdagens sendinger har allerede blitt blokkert i Sverige og andre land i Europa, men det jobbes med å finne en løsning. Dagens sendinger er på en ny Youtube-kanal som enda ikke har blitt sensurert.

Se direktesendingen under:

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnonymsurferJarl Stoltz Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Meget gode taler! Har du smått med tid, så sørg i hvert fall for å få med deg disse.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Stakkars de regime-lojale mediene som ikke lenger har noe effektivt mediemonopol til å produsere sine fake news for normie-massene som de har gjort siden 1945. Alle normier med vettet i behold ser jo nå tydelig hvem som faktisk har argumenter som er vertifiserbare, nemlig oss som er ns!, og at det alltid er kulturmarxistene som opptrer som voldsbøller som bare makter å ’’overbevise’’ opinionen ved å skrike apelyder og rope skjellsord for å fremme sin sak. De nyliberale sosialdemokratene har fått dødsstøtet av velgermassene rundt om i hele Europa. – Vi vinner!✌️