Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen på plass under svensk julefeiring

Motstandsbevegelsen på plass under svensk julefeiring

2

SVERIGE Innvielsen av Gävlebukken er en stor feiring i den svenske kystbyen Gävle, hvis gater på denne dagen tradisjonelt er oversvømt av folk fra fjernt og nært – en perfekt anledning for de som har et budskap å spre.

Den årlige innvielsen av julebukken i den svenske byen Gävle omtales vanligvis som en stor folkefest – og årets utgave viste seg å ikke være noe unntak fra denne regelen. Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen gikk søndag ikke glipp av den store muligheten til å spre det nasjonalsosialistiske budskapet.

Aktivistene forteller om en svært vellykket aksjon som inviterte til mange gode samtaler med mennesker som hadde møtt opp til den tradisjonelle julefeiringen. Det var andre året på rad at Motstandsbevegelsen prydet høytiden med sin tilstedeværelse.

Se utvalgte bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
2 måneder siden

Dere kan jo spørre disse menneskene ( sauene..?) om dem liker julen og ønsker å beholde juletradisjonen sin. Når dem fornekter NMR så fornekter dem med det også juletradisjonen sin fremover, siden dette er nettopp de verdier NMR kjemper for .

La dem forstå at det er patetisk å hylle sin tradisjon og samtidig fornekte en bevegelse som beskytter den.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
2 måneder siden

Julebukken’s tradisjon er som hånd i hanske med #DNM sitt budskap om nordiske kjerneverdier, hvor befolkningen kan introduseres i trivelige omgivelser helt ut til fingerspissene, o,l.