Hjem Nyheter Nordiske kvinner halshugget i Marokko – islamister arrestert

Nordiske kvinner halshugget i Marokko – islamister arrestert

15

UTENRIKS To nordiske kvinner, én fra Norge og én fra Danmark, har blitt funnet brutalt drept i Atlasfjellene. Drapene tros være seksuelt motiverte.

Åsted.
Åsted. Foto: AFP

De to kvinnene Louisa Vesterager Jespersen fra Danmark og Maren Ueland fra Norge ble mandag funnet drept i Atlasfjellene i Marokko. De ble funnet inne i og utenfor deres telt, hvor den ene hadde blitt halshugget og den andre hadde et alvorlig sår på halsen.

Da politiet undersøkte åstedet la de merke til at kvinnenes eiendeler var igjen, hvilket er hvorfor tyveri utelukkes som motiv for drapene. I stedet tros drapene være seksuelt motiverte.

De mistenkte satt opp leir 600 meter fra Louisa og Maren og etter at de hadde begått drapene rømte de og lot teltet sitt bli værende. I teltet ble det funnet et ID-kort fra en av de arresterte. De mistenkte ble også filmet av et overvåkningskamera da de beveget seg mot Louisas og Marens campingplass.

Ifølge en artikkel publisert på avisen The Suns nettside har en film blitt spredt, som viser hvordan en gruppe menn skjærer halsen av en av kvinnene. Filmen skal ifølge avisen ha blitt bekreftet være genuin av danske myndigheter.

Mennene som er arrestert skal ha sverget troskap til IS, ifølge en kilde til VG. Ifølge påtalemyndigheten i Rabat har minst én av mennene koblinger til en terrorgruppe.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Har sett videoen, uten at jeg på forhand var klar over at det faktisk var video av drapet. Det er faen det jævligste jeg har sett noen gang.

Reodor
Reodor
Svar til  Roar
3 år siden

KRIPOS jobber på spreng for at den ikke skal spres siden Regimet frykter at det kan føre til økt islamofobi og motstand mot FNs migrasjonsavtale.

Den skal visst ligge oppe på nettstedet gellerreport.com

Einar O
Einar O
3 år siden

Hørte Erna skulle på ferie til Marokko, sponset av det norske folk. Unner henne ferie i disse dager. God tur.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Artikkelen bytter om på nasjonaliteten til de to kvinnene, men ellers var det jo på høy tid at denne saken ble omtalt her. Uansett om drapene var religiøst eller seksuelt motivert eller evt. begge; det som slo meg straks var følgende – tror virkelig nordiske kvinner at de kan ta ut alene eller i tospann, over alt i verden, også i muslimske land, noe som går stort sett greit hos oss? Der respekten for kvinner avhenger av deres status som døtre eller hustruer, og der «frie kvinner» er ensbetydene med horer? Hvorfor hadde de ikke i det minste med seg… Les mer »

Reodor
Reodor
3 år siden

“Never judge people by their appearance ❤️” (Maren Ueland)
http://www.uriasposten.net/archives/97334

Petter
Petter
3 år siden

Beheaded Norwegian Girl Posted an Anti-White Pro-Muslim Tolerance Video on Facebook
https://rightoftheright.com/beheaded-norwegian-girl-posted-an-anti-white-pro-muslim-tolerance-video-on-facebook/

.....
.....
Svar til  Petter
3 år siden

Sorry ass, har respekt for de døde, men… HAHA

Johan G
Johan G
3 år siden

Denne nyheten er heller ikke unik. Det finnes flere slike tragedier som er blitt dysset ned av mainstream media. Venstreorienterte «refugees welcome» aktivister som enten har reist alene, eller i par, nedover i disse land for å markere at det ikke er farlig, og at man ikke skal «dømme de etter utseende». De har endt opp med å bli voldtatt og drept !!! Deres idioti, deres manglende evne til å lytte til den indre alarm, setter dem i livsfare. Også innen Europa ser vi utallige slike hendelser hvor naive «refugees welcome» aktivister får gjenomgå deres «barmhjertighet» ved å bli voldtatt,… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Johan G
3 år siden

Och de som klarar sig oskadade och levande från sina eskapader och vill dela med sig av sina fantastiska upplevelser ges naturligtvis utrymme i media.
Det påverkar andra i sin tur att pröva lyckan med något spännande och exotiskt.

Reodor
Reodor
3 år siden

Alliansen/Lysglimt ble utestengt fra facebook da han postet video om hendelsen siden de mente han fremmet hat: «Kommentarer til drapene. Vi må stoppe dem. Vi må. 20 desember 2018» https://youtu.be/B_BXrnMYrXY

Martin
Martin
3 år siden

Fryktelig trist. Trist er det også at Vestlige kvinner blir lurt til å tro på bakvendtland.

piphans
piphans
3 år siden

«Nordiske kvinner halshugget i Marokko – islamister arrestert» Forkert, det rigtige er «muslimer arrestert».

Arno
Arno
3 år siden

«Drapene tros være seksuelt motiverte.», skriver dere. – Dette er det overhodet ikke noe holdepunkt for, snarere det motsatte, så dersom dere ikke skulle ha noe HOLDBART som tilsier dette, så er det FAKE NEWS som dere bør slette! Drapene var opplagt først og fremst POLITISK motivert (HEVN), med et religiøst (øye for øye, tann for tann-hevnideologi) og kulturelt bakteppe: Folkene i de arabiske landene er med rette fra seg av raseri over at de vestlige landene (på vegne av og til fordel for nazionistene og bandittstaten Zionistisrael) holder på å ødelegge deres verden og lager helvete på jord i… Les mer »

Reodor
Reodor
3 år siden

Oppdatering: Kommunikasjonssjef i Kripos, Ida Dahl Nilssen og PST, knytter ikke drapet på Maren Ueland til hennes norske statsborgerskap.

https://www.nrk.no/norge/pst-inne-i-etterforskningen-av-dobbeltdrapene-i-marokko-1.14363085

Jobber det bare lav IQ-søppel i politiet om dagen???

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Reodor
3 år siden

Det kan være at hun ikke ble drept forde hun var norsk. Tror ikke dem skiller så mye på hvilket vestlig eller europeisk land man kommer fra