Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet, folkeforrædere og polititrakasserier

Offentlig aktivitet, folkeforrædere og polititrakasserier

15

AKTIVISME Rede 1 gjennomførte lørdag offentlige aktiviteter i Halden og Sarpsborg. Dagen bød blant annet på hyggelig respons fra folket og polititrakasserier.

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag en offentlig flyvebladsaksjon i Halden. Været var topp og tilbakemeldingene fra folket var særdeles positiv. En liten gruppe folkeforrædere fra Sosialistisk venstreparti (SV) var også på plass og delte ut flyveblader, men var ikke interessert i noen kontakt med Motstandsbevegelsen.

Etter cirka én time dukket det opp en politipatrulje, som etter å ha observert Motstandsbevegelsens aktivitet, bestemte seg for å inspisere den nærmere. Gruppen fra SV tok da umiddelbart kontakt med politiet og uttrykte ønske om at Motstandsbevegelsen skulle bortvises fra stedet.

Politiet tok deretter kontakt med redesjef Tommy Nyberg, og spurte om man hadde søkt om tillatelse til å dele ut flyveblader. Nyberg svarte avkreftende, og informerte om at dette er en grunnlovsfestet rettighet i Norge.

Politiet meddelte kort tid etter at aktivistene var bortvist fra sentrumsområdet i 48 timer, og begrunnet avgjørelsen med at Motstandsbevegelsen ikke hadde søkt tillatelse til å dele ut flyveblader.

Nyberg tok deretter kontakt med personene fra SV, for å høre om de hadde søkt om tillatelse. Da svaret på dette var nei, oppsøkte han politiet og spurte hvorfor de fikk fortsette sin aktivitet, mens Motstandsbevegelsen skulle bortvises. Svaret på dette var: «Vi er ferdige for i dag!»

Ettersom målet med dagen var å få det nasjonalsosialistiske budskapet ut til folket, besluttet redesjef Nyberg, at aktiviteten skulle fortsette i nabokommunen Sarpsborg.

Til tross for at det tilhører samme politidistrikt, lyste heldigvis meningspolitiet med sitt fravær, slik at folkeopplysningen fikk pågå uforstyrret. Tilbakemeldingen fra folket var også her positiv. Alt i alt, en givende og lærerik dag i kampens tegn i meningsdiktaturet Norge!

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Freddy Andre Øvstegård, førstekandidat Østfold SV gir sin heroiske versjon om «slaget i Busterudparken»:

https://www.ha-halden.no/nyheter/nynazister/nordfront/bidro-til-a-stoppe-nynazistisk-markering-i-sentrum/s/5-20-357198

Freddy fortjener kongens fortjenestemedalje etter dette. Lol!

https://www.sa.no/politikk/stortinget/sosialistisk-venstreparti/freddy-andre-ovstegard-er-et-skritt-narmere-stortinget/s/5-46-271546

Johan G
Johan G
5 år siden

Halden trenger langt mer ytringsfrihet!

https://youtu.be/dmeSGwVBoao

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Vakthavende på Halden politistasjon må, på bakgrunn av en politianmeldelse, foreta en åstedsvurdering, om hvorvidt situasjonen kan eskalere over i pøbelopptøyer, og hvorvidt Politiet i Halden har tilstrekkelig beredskap til å håndtere en slik situasjon. Det handler altså om resurser. Sannsynligvis, på grunn av brist på mannskap, så velger Politiet å bortvise Motstandsbevegelsen i 48 timer, eller alternativt å gi bot, om ikke Motstandsbevegelsen retter seg etter Politiets instrukser. Sånn sett, så ser jeg ikke grunn til å påstå, at Politiet har gjort feil. Tvertimot, Politiet har handlet korrekt. Det, som er interessant å gripe tak i her, er selve… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Hva med å opprettholde ro og orden? Det blir ofte bråk nå dere er ute og vifter med meningene deres. Ikke alltid deres skyld men det er mange som blir redde

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Limmy
5 år siden

Den nordiske motstandsbevegelsen representerer et helstøpt verdenssyn, som har plass til divergerende meninger under samme paraply. Jeg er p.t. hverken medlem i Motstandsbevegelsen eller nasjonalsosialist. Derimot, så forhandler jeg aktivt med Motstandsbevegelsen om å markedsføre Nordenrådet, som et alternativ til Nordisk råd. I 2015 ble det klart for alle og enhver, at Nordisk råd i København tar parti for NATO. Vi, som ikke abonnerer på NATOs krigshandlinger rundt omkring i verden, søker derfor et langsiktig alternativ i Motstandsbevegelsens Nordenråd. Vi planlegger med andre ord et «lemenår» i de nordiske miljøer. Dvs en kollektiv innmeldelse i Den nordiske motstandsbevegelsen. Nordens fem… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Dere ikoniserer nasistiske ledere. Derfor blir dere sett på som nasister. Og jeg tror dere overvuderer dere selv.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Limmy
5 år siden

Som sagt, det råder meningsfrihet i Motstandsbevegelsen. Det, at folk har sine særegne idoler, er et naturlig fenomen, og et ledd i enkeltindividets utvikling og forståelse av virkeligheten.

En lærling, som står i lære hos en mester, finner det naturlig å respektere sin læremester og gi uttrykk for beundring. En dag blir lærlingen utlært svenn, og kan selv bli mester.

Den, som ikke gir spillerom til ungdommens idoldyrking og fantasigriller, står i veien for det unge menneskes utvikling. Det er viktig å forstå, at forelskelsen er en dragning til noe høyere, Gud.

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Må si, du lærer tregt Limmy.
Visst hedrer vi nasjonalsosialistiske kjemper.
Vi er, …nasjonalsosialister.

«Nasister» derimot, da får du nok oppsøke et videotek. Der finner du nok en og annen film med disse blodtørstige nazizombier.
Men vil nok anbefale deg å holde deg til virkeligheten, om ikke du har anlegg for å skille mellom fiksjon og virkelighet. Filmer kan gjøre enkelte redd, tydeligvis.

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Stemmer det, Limmy. Det blir ofte bråk når folk med andre meninger ytrer seg. Ellers bra at du ihvertfall delvis har innsett at bråket ikke starter med oss. Imponerende. Du får istedet holde en moralpreken i dine egne rekker, kanskje foreslå noe beroligende, for selvsensur står nok ikke på vår dagsorden. Det at enkelte skulle være redd, oppfatte oss som monstre, skyldes nok deres egne vrangforestillinger, om ikke frykten for å bli avslørt. Du får nå anbefale dem å sette seg inn i hva nasjonalsosialisme er. Kanskje være behjelpelig med å dele ut vårt politiske program, slik at vi endelig… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Limmy
5 år siden

Venstreterrorister er jo glade i å forstyrre manifestasjoner til støtte for Israel. Jødene og deres allierte bør også kanskje bortvises da?

Eller hva med mobbeofre? De havner jo ofte i bråk. Beste er kanskje at de bortvises fra skolen og holder seg hjemme?

trackback
5 år siden

[…] I følge Nordfront eller den nordiske motstandsbevegelsen som de også kaller seg, så er vi i SV folkeforrædere. Det er kvalmt når de bevisst tar i bruk ord og benevnelser som deres motstandere brukte under 2.verdenskrig. Kaller de seg Motstandsbevegelsen for å lure noen til å tro at de står for noe helt annet? Men jeg har tro på at folk er smarte, og vil gjennomskue dette. Her er det de skriver om aksjonen på lørdag, fra deres hjemmeside. […]

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Kopierat lite för mycket text där slöfock.
Dålig arbetsmoral hos kaviarkommunisterna.

Tommy Olsen

Stemmer! SV ledere er folkeforrædere.
Tittelen har de fortjent da de aktivt arbeider for fremmedes interesser, på bekostning av eget folk og fremtid. Deres agenda er åpne grenser, invasjon av fremmede, degenerering og folkeutbytte. Tittelen er velfortjent!

Nasjonal Samling derimot kjempet mot slike norskfiendtlige krefter som ovenfor, og inngikk senere i allianse med et nærbeslektet folk, mot en felles fiende. Med det mål å kunne slå tilbake mot disse bolsjeviker, og således forsvare folk og nasjon mot det tragedium vi erfarer idag.
Tittelen folkforræder var ufortjent om disse kjemper!

Sturm88
Sturm88

Ikke bare SV, alle de etablerte partiene er forrædere av folket i større eller mindre grad. Noen vil ha mer innvandring, noen vil integrere dem, hva er verst? Dere patetiske partiklovner får innse en dag at systemet er pil råttent og kommer til å gå til grunne. Den dekadente partikjerra av et dukketeater begynner å miste støtte, og vel er det.

trackback
5 år siden

[…] Norwegian resistance men and women take to the streets of Halden. […]