Hjem Nyheter Norden Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt

Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt

14

HOMOLOBBYEN En høytstående sjef i Stockholm Pride anklages for å ville møte en fjortenårig gutt for BSDM-sex. Pride understreker at det er ulovlig – tar ikke avstand.

Stockholm Pride 2009. Foto: Bengt Nyman (CC BY 2.0)

Det er avisen Svenska Dagbladet som har gransket hvordan voksne homofile bruker teknologi til å komme i kontakt med barn for sex.

Avisen laget en profil som skulle forestille en fjorten år gammel gutt, og i løpet av kort tid begynte sexinvitasjonene å strømme på. Selv etter at homofilene hadde forstått at de snakket med et barn, fortsatte over hundre personer å fiske etter barnesex, skriver Fria Tider.

En av mennene som avisen har gransket er en høytstående sjef, en «nøkkelperson» i homoparaden Stockholm Pride. Han ber gutten gjentatte ganger sende bilder av seg selv, snakker om BSDM-sex og hvordan han skal «lære» gutten «alt». Ifølge avisen ville mannen treffe gutten for sex.

I en pressemelding skriver Stockholm Pride at de ikke vet om noen kobling mellom mannen og Stockholm Pride, men at de umiddelbart vil iverksette «kraftfulle tiltak» hvis det viser seg å stemme. Stockholm Pride understreker at det som mannen anklages for er ulovlig – de tar imidlertid ikke avstand fra pedofili.

En høytstående sjef i det svenske utenriksdepartementet ble også gransket av avisen. Han ville møte gutten i Stockholm. Utenriksdepartementet har dog ikke ønsket å kommentere saken.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Nok et eksempel og bevis på at voksne homoseksuelle menn er predatorer, som jakter på ungt uskyldig kjøtt, i form av unge, ofte prepubertale gutter, for å forføre og utnytte dem til avskyelige perverterte handlinger, som fantasien knapt setter grenser for. Det disse unge guttene ofte har til felles er mangel på god fars- eller annen normal mannlig kontakt, som ville ha bidratt til en sunn mannlig identitet, uten kjønnsforvirring. Og dette vet de perverterte å utnytte, dessverre.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Dette er ikke bra. Jeg tar sterk avstand fra det. Proverbs: Hva tror du hadde skjedd dersom man laget en falsk profil f.eks «Trine 14» på Tinder eller et annet typisk nettsted hvor heteroseksuelle søker etter en partner?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
3 år siden

Jeg tar deg på ordet Asgaut; dersom noen gjorde det du skriver ville mange «normale», dvs heteroseksulle menn tennes og ta kontakt. Selvsagt. Unge jenter tiltrekker ofte noe eldre menn, OG tiltrekkes av eldre menn, for å få det sagt. Det er altså gjensidig, selv om en stor aldersforskjell ikke er ok. En ung jente bør ikke ha en seksuell relasjon til en mann som kunne ha vært hennes far, bl.a. Og så har du dette med seksuell lavalder, som skal hindre slik utnytting.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Takk for seriøst svar. For en gangs skyld kan jeg si at jeg er helt enig med deg.

Richard: Norway Cup er også et sted hvor menn som tiltrekkes av barn lusker rundt. Politiet er klar over dette, og er både synlig og usynlig til stede på Ekebergsletta. Politiet er også godt til stede i og rundt paraden for å sikre arrangementet. Stol på at de gjør jobben sin.

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Når skal du begynne å innse at det her snakkes om homolobbyen som en politisk bevegelse, og at det DER er koblinger til pedofili og alskens perversiteter? Vi snakker altså ikke om homofile generelt nå, selv om det blant dem kanskje er litt mer forbudte lyster? Hadde jeg som heterofil vært medlem av en heterofil bevegelse som viste seg å være grunnlagt av pedofile, at flere ledere var pedofile, at flere aktivister var pedofile, at mye av bevegelsens virksomheter innebar normalisering av pedofile og pedofili, m.m, …så hadde jeg da meldt meg ut for lengst. Jeg hadde selvfølgelig ikke ønsket… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Johan G
3 år siden

Vanskelig å ta deg på alvor når en del av det du skriver og påstår virker såpass hinsides virkeligheten. Helt i starten av homobevegelsens grunnleggelse var det noen som tok til orde for at seksuelle lavalder burde senkes og at man burde samarbeide med de som mente at seksuelle relasjoner mellom voksne og barn ikke var noe barn tok skade av. I dag vet men bedre. Barn tar skade. Og jeg vet ikke om noen som tar til orde for å legalisere pedofile handlinger. Gi med navn på rikspolitikere, organisasjonsmennesker eller andre talspersoner som i 2019 kjemper for at seksuelle… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

Svårt för mig att ta ditt halvvägs avståndstagande till pedofili på allvar.
Verkar för mig som att du har personliga intressen av att det inte ens ska råda någon debatt kring denna allvarliga problematik.
Lättare för en pedofil att operera om han är höjd över all misstanke i skydd av en normaliserad prideparad.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

For noen motbydelige svin.

Richard
3 år siden

Observerte ifjor at det var en masse mindreårige I alderen 12-15 som dro med toget alene fra Halden til Oslo for å delta på slike degenererte parader. Allerede da så reagerte jeg på dette ettersom det er ubestridelig at det er mange pedofile og ellers psykiatriske avvik som deltar på disse arrangementene i håp om å få slukket den tørsten. Hvordan kan tilsynelatende oppegående foreldre støtte dette?

Johan G
Johan G
3 år siden

Nei så overraskende…

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Slettes ikke overraskende! Ta en titt her: https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »

trackback
8 måneder siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili Svenske […]

trackback
8 måneder siden

[…] Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt […]