Hjem Nyheter Professor i medisinsk etikk: «Inndra uvaksinertes rett til helseforsikring!»

Professor i medisinsk etikk: «Inndra uvaksinertes rett til helseforsikring!»

2

KORONAREPRESJONEN En professor i bioetikk ved New York University krevde forrige uke på CNN at uvaksinerte amerikanere straffes gjennom å nektes en overkommelig helseforsikring.

Foto: Sinikka Halme (CC BY-SA 4.0)
Gapestokk. «Etikeren» Arthur Caplan vil straffe de uvaksinerte.

Arthur Caplan, professor i bioetikk ved New York University (NYU) forklarte forrige uke som gjest i CNN Wednesday at det nå er på tide å «skam- og skyldbelegge» uvaksinerte amerikanere.

Han la til at samfunnet bør «straffe» dem på en rekke ulike måter, inkludert saltede sykehusregninger og forsikringspremier.

CNNs John Berman spurte professoren:

– Stort sett, om du er vaksinert og boostet, selv om du blir smittet, kommer det til å gå helt bra med deg. Du kommer til å klare deg. Det er de uvaksinerte som kommer til å ta skade, så hvorfor skulle noen som er boostet en gang bry seg om å gjøre noe som gjør den uvaksinerte sikrere?

«Vi utkjemper en krig – og den onde siden må tape!»

Caplan svarte:

– Jeg vil at vi agerer som en gruppe. Vi utkjemper en krig og trenger alle mann på dekk. Jeg vil ikke avvise dem som ennå ikke har gjort det rette. Jeg kommer til å fordømme dem. Jeg kommer til å skambelegge dem. Jeg kommer til å anklage dem, men jeg vil ikke ekskludere dem, sa han og fortsatte:

– De må gå med på det. Vi kommer ikke til å vinne denne krigen – vi kommer til å snakke om Covid på denne tiden neste år også – om vi ikke får flere til å gjøre det rette, slik at vi kan avskrive dem. Vi kan straffe dem mer. Vi kan si: «Du får en dyrere sykehusregning. Du kan ikke tegne livsforsikring eller handicapforsikring til overkommelig pris om du ikke er vaksinert.» Disse foretakene skal ikke behandle oss som likeverdige når det gjelder hvilke finansielle byrder sykdom pålegges oss.

Berman svarte med ytterligere fordømmelse av de uvaksinertes formentlig ansvarsløse oppførsel:

– Det er de uvaksinerte som ikke bærer ansiktsmaske. De er de uvaksinerte som ikke holder avstand. De er de uvaksinerte som besøker fullstappede arrangementer innendørs, sa han og la til:

– Så har vi denne bisarre ironi hvor de som oppfører seg bra er de som ti flere ganger blir bedt om å oppføre seg bra.

Arbeidslivets straffeskatt

Biden-administrasjonen straffer allerede uvaksinerte amerikanere gjennom det som i praksis er en arbeidsskatt.

Denne skatten utmåles av Arbeidsvernsforvaltningen (OSHA) gjennom en «Standardregel for tilfeldige nødsituasjoner (ETS)» – som legger hele den økonomiske byrden for hyppige testkostnader på den ansatte.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
8 måneder siden

Covid-psykopatene har for lengst vist sine sanne farger. Covid-agendaen har aldri handlet om å ta vare på befolkningens liv og helse. Det handler om kontroll. Hvis de virkelig brydde seg om å verne befolkningen hadde de vel ikke for pokker truet med å hindre folk å dra på sykehus.

Jeg vil også nevne hvor motbydelig det er av Caplan å angripe uvaksinerte på denne måten. Her angriper han en utrolig bred gruppe, som inkluderer fattige, arbeidsløse og syke mennesker, i tillegg til de fra arbeiderklassen.

Sist endret 8 måneder siden av Harald Feide
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Retorikken begynner å bli helt absurd, og hva man kan forvente av kommunister. Hva blir det neste? Drep alle uvaksinerte? Ei viss jødisk lege har jo allerede sagt dette rett ut på tv. Verden blir styrt av kriminelle.