Hjem Nasjonal kamp Media Professor Kevin MacDonald: Det grunnleggende om Jødespørsmålet

Professor Kevin MacDonald: Det grunnleggende om Jødespørsmålet

1

MEDIA I et intervju med Red Ice TV snakker professor Kevin MacDonald om det grunnleggende som omhandler jødisk makt og innflytelse i Vesten.

Kevin MacDonald har utgitt flere bøker, hvorav de meste kjente er verkene som omhandler jødene som etnisk gruppe fra et evolusjonsspykologisk perspektiv. Han mener blant annet at visse karakteristiske trekk som han tillegger jøder, som etnosentrisme, har blitt oppnådd gjennom eugenikk under historiens gang. Dette med sikte på å utmanøvrere ikke-jøder, og for å redusere tillit og makt hos hvite europeere i Europa og USA.

I et intervju med Red Ice TV snakker MacDonald blant annet om hvordan han først ble kjent med jødisk makt i Vesten, og hvordan anklager om antisemittisme blir brukt som et våpen mot europeere med den hensikt å få dem til å gi opp kampen for deres nasjoner.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
3 år siden

Kevin MacDonald er en glimrende forfatter, og jeg kan bare varmt anbefale hans bøker om jødene i USA og Vesten, ut fra et evolusjonært psykologisk perspektiv. I intervjuer kan han fremstå som noe grå og «kjedelig», men hans akademiske form må ikke skremme noen fra å skaffe seg vital kunnskap om jødenes subversive virksomhet overfor hvite samfunn gjennom over 2 tusen år. I tillegg til MacDonald vil jeg anbefale bøkene til E. Michael Jones om jødene og kristendommen, og som skriver ut fra et katolsk perspektiv.