Hjem Nyheter Europa Rasefremmed politiker i Tyskland: «Ekle hvite samfunn»

Rasefremmed politiker i Tyskland: «Ekle hvite samfunn»

9

FLERKULTUR Talskvinne for det tyske miljøpartiets ungdomsforbund mener at Tyskland er et ekkelt hvitt samfunn og skriver på Twitter at hun vil sørge for å fordrive alle hvite mennesker fra Afrika.

Sarah-Lee Heinrich. Foto: Twitter.

Sarah-Lee Heinrich (20), talskvinne for det tyske miljøpartiets ungdomsforbund (Grüne Jugend) og selverklært «antirasist», sparer ikke på kruttet når hun uttrykker sitt hat ovenfor hvite mennesker. Som representant for Greta Thunbergs klimabevegelse Fridays for Future, år 2019, beskrev hun hvite nasjoner som «ekle hvite samfunn», og i et nylig Twitter-innlegg skrev hun at hun en dag ville fordrive alle hvite mennesker fra Afrika. Dette til tross for at hun selv er av fremmed opprinnelse i den hvite nasjonen Tyskland.

Sarah-Lee Heinrich hets mot hvite mennesker har skapt en storm av kritikk mot henne på sosiale medier, mens fremtredende ledere innom partiet fortsatt støtter henne, da komisk nok ved å snakke om å fortsette kampen mot hets mot etniske grupper:

«Vær sterk og fortsett vår kamp mot hets mot etniske grupper og forsøk på å ødelegge dette demokratiet. Vulgære tweets er ikke en skandale», skriver Bundestag-medlem og eksminister Renate Künast.

Hvorvidt Künast også mener at det ikke er en «skandale» om hvite mennesker skulle uttrykke at deres egne nasjoner har blitt transformert til «ekle flerkulturelle samfunn» og at hvite en dag skal fordrive rasefremmede ut av Europa, er dog uvisst.

Den arabiske toppolitikeren for De grønne i Berlin, Sawsan Chebli, hevder at det «ikke finnes rasisme mot hvite» og gir også sin støtte til Sarah-Lee Heinrich rasistiske utsagn mot hvite mennesker. 

Les også:
Dagens video: Det anti-hvite hatet
Dagens video: «Antirasisme» – et kodeord for Anti-hvit

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
8 måneder siden

«Rase finnes ikke, men hvite er onde»
Anti-rasisme er et kodeord for anti-hvit.

Viktor
Viktor
Svar til  Heimdal
8 måneder siden

For anti-hvit rasisme. Anti-hvit rasisme er også rasime.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Det var en stor feil å gi politiske rettigheter til kvinnene, i misforstått velvilje overfor «the frontholes». Nå, et hundreår eller vel det siden, har de klart å ødelegge våre vestlige samfunn gjennom feminisme og likestilling, gått i bresjen for moralsk forfall og frafall, og invitert rasefremmede til å komme inn og øke samfunnsoppløsningen ytterligere. Selvsagt ikke uten støtte fra mennene, men mest fordi de har falt for jødisk subversjon og propaganda.

Viktor
Viktor
Svar til  Proverbs 26:11
8 måneder siden

Noe er galt med denne siden. Klikket på tommelen opp for innlegget ditt, Pro, men da tok jeg fra deg en stemme, så jeg klikket igjen, og fikk du tllbake det antallet du hadde. Ja,ja… Ellers en meget korrekt kommentar du der kom med. Jeg ville dog heller skrevet FEMANNISME (da det ikke har noe med femininitet det de driver med, ei heller er noen av dem feminine de kvinnene som vil være som menn. Dessuten ville jeg skrevet «likestilling» mellom hermetegn, da det er privilegier for kvinner og diskriminering av menn det de har sutret og skreket om, og… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Viktor
8 måneder siden

Takk for ditt innlegg. Rart med klikksystemet; iblant får jeg opp en melding om at jeg ikke kan stemme opp eller ned på visse innlegg,uten at jeg forstår hvorfor. Angående feminismen; det er en toksisk marxistisk ideologi som setter kvinner opp mot menn, og skaper fiendskap der det burde herske enighet om å bevare rasen og nasjonen. EKTE kvinnelighet er det iallfall ikke!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Proverbs 26:11
8 måneder siden

Ja, har hatt samme problemet med tommel opp.

Kim Larsen
Kim Larsen
8 måneder siden

Den frekkheten

Hadde jeg møtt hun så hadde jeg sagt til hun at «Kom deg til helvete ut av Europa å ta med deg alle dine neger brødre og søstre, dere er ikke velkommen her»

Auslander raus!

Django
Django
8 måneder siden

HA HA HA, ja EKLE hvite samfunn, men alle disse j*vlene DREPER for å komme til oss, ja de dør på ferden til oss også, så hva sier det om DEM?

Gjallarhorn
Gjallarhorn
8 måneder siden

Slik går det når innvandrere ønskes velkommen i politikken. De føler seg fremmed, hvilket de er, og de forakter urfolket og arbeider for sin egen gruppes interesser. Uansett hvor mye hvite skulle knele for dem og gi dem privilegier i sitt eget hjemland. Man importerer illojalitet og hat mot hvite.