Hjem Nyheter Red Ice: Spesialrapport om Trumps krig mot Iran

Red Ice: Spesialrapport om Trumps krig mot Iran

2

KRIG Henrik Palmgren snakker med Jason Reza Jorjani om Iran og drapet på den iranske generalen Qassem Soleimani.

Lenk til videoen på Bitchute: https://www.bitchute.com/video/S7Rij3xnKsmd/.

I en spesialrapport fra Red Ice snakker Henrik Palmgren med den iranskættede amerikaneren Jason Reza Jorjani blant annet om den spente situasjonen som har oppstått i Midtøsten etter at den iranske generalen Qassem Soleimani ble drept i Irak den 3. januar på direkte ordre fra USAs president Donald Trump.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radiokanal som dekker politiske og sosiale saker fra et pro-europeisk perspektiv.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HeimdalRoy Vey Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roy Vey
Roy Vey

Mange er nok farget av sionistenes propaganda om at Soleimani skulle være en «terrorist» som utgjorde en slags trussel. Dette har vi hørt gang på gang fra sionistene, der de forsøker å male fanden av personer og regimer med den intensjon å skape unnskyldning for å gå til krig for Israel. Og hver gang har det også vist seg at anklagene var rene løgner. Hvor mange ganger skal vi gå i denne fella? Og strengt talt, hva har det med oss her i Norge å gjøre? Hva har det med USA å gjøre? Hvilke regimer og politikk de ulike nasjoner… Les mer »

Heimdal
Heimdal

For fire år siden, ropte hele brede spekteret av røde leire av sinne og hat mot nasjonelle, fordi man da sympatiserte med Trump i en tid da han lovet å sette sitt eget folk og nasjons utvikling høyest, slutte å være verdenspoliti og trekke styrkene sine ut. Nå derimot roper de samme røde leirene på nytt av sinne og hat, fordi nasjonelle ikke støtter Trumps partiske krigshisseri (les om sionismen) og lar løftene gå i grus til fordel for en fremmed stats interesser (israel). Da gaules det og knurres om juling på nytt mot nasjonelle, for «nå er nazister og… Les mer »