Hjem Artikler Satans kvern maler langsomt

Satans kvern maler langsomt

2

GLOBALISME Gunhild Stordalen, grunnlegger av organisasjonen EAT, har nettopp gjennomført en faste, som bevisst ble lagt til å sammenfalle med Ramadan.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Tidligere ektefelle av kapitalisten og LHBTP-propagandøren Petter Stordalen, Gunhild Stordalen, mest kjent kanskje som grunnlegger av organisasjonen EAT, har nettopp gjennomført en faste, etter oppfordring fra «vennen» lege og blogger Usman A. Mushtaq. Noe tilfeldig foretredelse var dette imidlertid ikke, fasten ble bevisst gjennomført slik at den sammenfalt med Ramadan.

Gunhild Stordalen leder som kjent organisasjonen EAT, en organisasjon som har som formål, i første omgang, å påvirke menneskeheten til å spise det de hevder er en mer klimavennlig og bærekraftig diett. Noe som i realiteten innebærer å få den vestlige verden over på plantebasert kost, og ut i fra et klimaperspektiv så må det parallelt med dette foregå en menneskevandring, fra distriktene, til byene. Det empiriske grunnlaget for organisasjonens prinsipper er selvsagt mildt sagt vitenskapelig diffus, mens endemålet er objektivt menneskefiendtlig. Endemålet, bevisst eller ikke, er å fjerne mennesket fra naturen, metafysisk så vel som fysisk.

Nå har altså grunnleggeren av EAT, som også har fått mye oppmerksomhet på grunn av sin alvorlige infeksjonssykdom, valgt å forsøke og faste. Dette har hun valgt å gjøre som en del av muslimenes Ramadan, både med hensyn til tid, rutiner og benevnelser.

«Klar for iftar (kveldsmåltidet som bryter den daglige ramadan ved solnedgang) etter min første frivillige dag uten mat. […] Iftar starter med noen få småbiter (noen dadler og litt vann), deretter en bønn (hvor jeg gjorde meditasjonen min) og til slutt, et deilig sunt pakistansk måltid (takk til Usmans mamma)», skriver Stordalen blant annet på Instagram. I vesten skal vi altså ikke spise lokalt og ikke-reist, men pakistansk, i følge EAT og Stordalen. Vi skal leve utelukkende Instagram-vennlige liv, som rotløse kosmopolitter.

Skjermdump fra den offentlige Instragram-kontoen til Usman A. Mushtaq som viser Mushtag og Stordalen.

Det var legen, økonomistudenten, politikeren og bloggeren Usman A. Mushtaq, som overtalte Stordalen til å forsøke å faste under muslimenes Ramadan. Mushtaq er selv en av disse nye mennesketypene uten identitet og røtter; foreldrene innvandret fra Pakistan, har jobbet for UNICEF og FN i New York, samt for myndighetene i Pakistan. Han er også brukt som maskot for Arbeiderpartiet sentralt her i landet, men går på ski og bruker bunad, så han er nok tilstrekkelig Kosher også for Frp. En slags legemliggjøring av prinsippet globalisme med andre ord. Han leder også EAT mens Gunhild har vært utslått av sykdom.

Fra filmen Metropolis, hvor jøden og kapitalisten Joh Fredersen (t.v.) styrer byen han selv har skapt: Metropolis. En megaby hvor mennesker eksisterer kun for å bli utnyttet av Fredersen, som arbeidere og konsumenter. Foto: Pinterest

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
2 år siden

Ringlederen av Betikheks-Mafian

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Rotløse kosmopolitter, eller new-age eklektikere, som plukker litt her og litt der, og prøver å sy det sammen, men det blir en ekkel brun saus eller graut av det uansett. Det som holder er det rotekte, nasjonalt forankrede, blod og jord, som nasjonalsosialismen står for. Det vil komme en dag, en morgendag, da dette vil demre for de mange, slik det har gått opp for de få til nå.