Hjem Nyheter Norden Skjeggbarn utpresset jenter til å sende sexbilder – mistenkes for flere pedofililovbrudd

Skjeggbarn utpresset jenter til å sende sexbilder – mistenkes for flere pedofililovbrudd

3

SVERIGE To afghanere og en syrier mistenkes for flere voldtekter mot mindreårige jenter som de hadde tiltvunget seg seksuelle tjenester fra.

En trio av «alenekommende gutter» fra Afghanistan og Syria mistenkes for å ha utpresset seksuelle tjenester fra flere mindreårige jenter. Sjangerbilde: Pixabay.

Det var på onsdag at Ulricehamns Tidning (UT) skrev om hvordan «flere unge menn» i Ulricehamn mistenkes for å ha smugfilmet småjenter, for deretter å bruke det smugfilmede materialet for å utpresse dem for mer.

Nordfront kan bekrefte at det dreier seg om tre såkalte alenekommende barn, nemlig de to afghanske statsborgerne Milad Rezai och Mahdi Azimi, samt syrieren Beshr Alwaked.

De to afghanerne sitter i varetekt, mistenkt for flere voldtekter mot barn, men også seksuelle overgrep. Samtidig er Beshr Alwaked, som også er mistenkt for voldtekt mot barn, fortsatt på frifot.

De unge mennenes barnesexfloke ble oppdaget i høst da politiet i Ulricehamn fikk inn opplysninger om at det ble spredt filmer og bilder av seksuell karakter av unge jenter fra byen på sosiale medier.

Snart ble Milad Rezai kalt inn til forhør, for å deretter arresteres og varetektsfengsles.

– Det er politiet i Ulricehamn som har tatt initiativ til å nøste opp i dette. De har gjort en kjempejobb, sier aktor Andreas Lennartsson, som leder etterforskningen, til UT.

Til avisen sier Lennartsson også at en del av lovbruddene skal ha skjedd i et skolemiljø, men UTs kilder innen politiet og rettsvesenet beskriver utredningen som «større enn som så», hvilket antas å klargjøres i sammenheng med at tiltale blir reist.

Ifølge aktor Lennartsson forventes tiltale å være reist senest den 19. januar.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Og fortsatt sitter det godt voksne menn, mange av dem med egne døtre, og advokerer for mer innvandring og mer pedofile skjeggebarn her i Norden. «50 er ikke nok». Motbydelige undermennesker.

Folkeretten
Folkeretten
1 år siden

Det er ingen tvil om hvilken straff de ansvarlige for importen av disse fortjener. Krigsforbrytelser som disse hjemler dødsstraff i henhold til folkeretten.

PK
PK
1 år siden

Sånn pakk skulle moderert 😤

/Moderert av redaksjonen