Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Svensk politi hindret aktivister fra Motstandsbevegelsen i å spre valgmateriale

Svensk politi hindret aktivister fra Motstandsbevegelsen i å spre valgmateriale

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Motstandsbevegelsen ble forrige lørdag pågrepet da de befant seg i Stockholm sentrum for å dele ut valgmateriale. Her kommer en rapport fra aksjonen.

Lørdag den 4. august var aktivister fra svenske Rede 1 på plass i Stockholms gater for å dele ut stemmesedler og flyveblader. Under hele uken har hovedstaden blitt forurenset med årets Europride, og som avslutning på homospetakkelet skulle Pride-paraden gå langs gatene i Stockholm.

Aktivistene hadde planlagt å stå på broer og veier langs paradens rute med bannere med et sunt budskap, i motsetning til den pågående galskapen. Dagen startet med at aktivister og medlemmer samlet seg et stykke utenfor byen for deretter i fellesskap dra inn til sentrum. Vel på plass inne i sentrum gikk aktivistene til det mest passende stedet for å plassere bannerne og for å dele ut flyveblader.

Man bestemte seg for å dele seg opp langs homo-toget og begynte å gå mot den egnede plassen. Aktivistene ble imidlertid raskt lagt merke til av både politifolk og private vakter, som ble helt hysteriske av Motstandsbevegelsens nærvær. Etter en kort stund ble aktivistene stoppet av politiet og bedt om å gå ned til T-banen for å ha en «dialog», men Motstandsbevegelsens ansvarlig på plass svarte at de absolutt ikke hadde tenkt å gå ned et sted, men at de gjerne kunne ha en dialog hvor de allerede stod. En krangel oppsto da mellom ansvarlig på plass og representanten fra politiet, hvorpå politiet plutselig ble rabiate og begynte å slå aktivistene med batonger, mens de ropte at alle skulle legge seg ned på bakken.

Da alle til slutt lå på bakken, inkludert Motstandsbevegelsens fotografer, ble alle pågrepet av politiet og noen ble arrestert. De neste seks timene fikk man da lov til å tilbringe i arresten. Etter at alle hadde blitt løslatt senere på dagene samlet aktivistene seg igjen på det opprinnelige samlingsstedet for å diskutere dagen og deretter dra hjem.

Man kunne da konstantere at systemet fortsetter å gjøre alt i sin makt for å hindre organisasjonen og partiets fremganger i det kommende svenske valget. Men til tross for deres desperate forsøkt på å stoppe oss, vil den sanne opposisjonen aldri gi seg. Nasjonalsosialismen og Den nordiske motstandsbevegelsen er her for å bli!

Se film fra aksjonen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
peckerwood
peckerwood
4 år siden

bøgpolisen liker ikke demokrati og yttringsfrihet.sjuk verden

torskmednugatti
torskmednugatti
4 år siden

NMR bare står der og gjør ikkenoe som bryter loven. Plutselig legger politiet dem i bakken og setter på sirener. Sirener ?! What for ??? For og få det til og virke dramatisk for sauepublikum og brunbeise NMR. Dette var et politisk angrep i fra svenske politiet. Ingen tvil.

Svenske politiet er nå tross alt blitt kjent av hele verden som; Banan- Politiet.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Det svenske politiet må være det verste i hele norden…svin

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

RIP Eric Torell.

RIP svensk yttringsfrihet.

– Skam over Stocholms politiet!