Hjem Nyheter Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade

Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade

4

HOMOLOBBYEN I en film som nylig ble sluppet på Internett ser man hvordan en syv år gammel gutt utnyttes av homolobbyen for å normalisere transseksualitet og seksualiseringen av barn.

Filmen stammer fra Los Angeles Pride Parade fra 10. juni i år og viser en syv år gammel gutt kledd i regnbuekjole og høye heler som blir heiet på av tilskuerne mens han danser i paraden.

Den kjønnsforvirrede gutten, som ifølge moren ble født Ryder, men som nå kaller seg for Milan, skal ha deltatt i paraden sammen med sin mor og søster.

– Jeg bestemmer ikke hva barnet mitt skal kle seg i eller hvordan han skal oppføre seg når kommer til de tingene han liker, sier moren til nettstedet newsflare.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arngard
Arngard
4 år siden

Barn vokser opp idag med å bli fortalt at de er kjønnsløse, at de kan bli hva de vil identifisere seg som, samtidig som de oppmuntres til å bli noe de ikke er. Et barnesinn som blir fortalt slike ting, stiller ikke kritiske spørsmål. Et barn som av foreldre og samfunnet blir oppmuntret til å bli transe, følger strømmen sålenge det ser at det innebærer smil og et klapp på skulderen.

Thyra
Thyra
Svar til  Arngard
4 år siden

Homofil Barnmisshandling

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

(((USA))) demonstrerte mot slemme Putin i forkant av fotball VM fordi Russland har lover som beskytter barn mot slik degenerert «pride»-indoktrinering:

https://www.dagbladet.no/sport/ingen-regnbuefargede-skolisser-pa-svenske-vm-sko/69901289

trackback
5 måneder siden

[…] homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade FILM: Homolobbyens seksualisering av barn FILM: The paedophile agenda Hva er homolobbyen og hvorfor […]