Hjem Nasjonal kamp Til alle nasjonale som vurderer å involvere seg militært i Ukraina

Til alle nasjonale som vurderer å involvere seg militært i Ukraina

KOMMENTAR Motstandsbevegelsens leder skriver noen linjer til de nordiske menn som tenker på å kanskje dra nedover og delta i krigen mot Russland.

Jeg vil begynne med å si at jeg forstår at det raser i et nordisk hjerte ved tanken på at hvite folkefrender dør i en krig i vårt Europa. Altruisme er en av de nordiske folkegruppenes fremste rasemessige karakteristiske trekk og en annen er motet. Det å ville gi det man kan for å verne om andre er selvsagt noe vakkert, noe som viser at du fremdeles i det minste er i noenlunde kontakt med ditt indre og ikke forslavet helt av materialismen.

Jeg forstår med andre ord følelsene og instinktene som ligger bak tankene i det å ville dra nedover til Ukraina for å delta i krigen. Jeg har det derimot betydelig vanskeligere med å forstå de som virkelig velger å gjøre alvor i saken og gjøre tankene til virkelighet, for samme hvor mye dine følelser og instinkter vil overbevise deg så burde det etterfølgende logiske resonnementet siden sette stopp og få deg til å ikke reise av gårde.

På samme måte forstår jeg fullt ut de som noen gang tenker tanken på å ville ty til våpen og skyte ned folkeforrædere eller rasefremmede voldtektsmenn her i Sverige, men jeg forstår også at de ikke går videre med dette ettersom det logiske resonnementet siden stopper deres følelser og instinkter.

Jeg ønsker at alle nasjonale i Sverige, Danmark, Norge, Finland og på Island engasjerer seg for Norden og det nordiske folket i stedet for å reise til Ukraina. For vår egen nasjon.

Om dere legger så mye tid, penger og offervilje som det faktisk kreves for å delta i Ukraina, men heller på kampen her hjemme i stedet, kampen som på sikt virkelig kan gjøre forskjell, så skulle vi ta oss enormt mange nødvendige steg fremover.

Jeg tenkte å komme i møte noen av de motivene som jeg vet at dere kanskje har i tankene deres.

«Jeg vil verne om den suverene nasjonen Ukraina mot den antinazistiske stormakten.»

Selv om det hadde vært fint, er det dessverre ikke mulig å gjøre dette valget i denne konflikten. Ukraina var allerede før krigen i hendene på den antinazistiske stormakten i form av USA og EU, og landet kommer neppe til å bli mer selvstendig av denne krigen samme hvilke som vinner den. Om hvite nasjonale krefter virkelig hadde noen avgjørende innflytelse i Ukraina skulle NATO allerede, og lenge før Russland, ha bombet landet sønder og sammen. Denne krigen utspiller seg ikke mellom de gode og de onde der du kan velge side – det handler om de onde mot de onde og der du kommer til å kjempe og blø for ulike enorme globalistiske maktinteresser, samme hvilken side du tar.

«Jeg vil verne ukrainerne fra tjetjenske rasefremmede / muslimer.»

Et veldig edelt motiv, men problemet er atter igjen at denne konflikten er ikke så svarthvit. Om du kriger på ukrainsk side kommer du til å stå side ved side med rasefremmede og muslimer. Du kommer til å skyte på etnisk hvite russere. Du kommer kanskje rett ut tvinges å se at dine jødiske «brødre» i den ukrainske troppen skyter på russiske nasjonalsosialister og siden å gjøre det samme selv.

Videre vil jeg formidle en annen tanke som gjør det hele enda mere komplisert. Om så Ukraina vinner krigen kommer det med største sannsynlighet å føre til at Ukraina blir et vestlig land med alt hva det innebærer av masseinnvandring og LHBTQ-lobbyvirksomhet. Kanskje kommer sørgelig og ironisk nok din innsats hjelpe til å gjøre så ukrainske kvinner blir voldtatt av innvandrete somaliere i fremtiden.

«Jeg tror at jeg gjør rett sak for den nasjonale bevegelsen og at dette ses på som det samme om jeg deltar.»

Så klart vil man gjøre det beste man kan, men her er det det veldig mange store nasjonale navn rundt om i verden som har tatt russisk side i konflikten og langt mange flere som, på samme måte som vi i Den nordiske motstandsbevegelsen, gått ut med at de ikke vil ta noen parts side da de er dårlige begge to. Det er altså veldig mange nasjonale som tvert om kommer til å mene at du, i klar tale, er litt av en idiot om du drar nedover.

Derimot finnes det mange andre mennesker som kommer til å sette pris på deg om du gjør det. Personer som Magdalena Andersson, Joe Biden og George Soros har alle tatt en tydelig stilling for Ukraina og mot Russland. Den svenske avisen Expressen og all annen folkefiendtlig media har gjort det. Antifa og andre ekstreme venstregrupperinger har gjort det. Staten Israel og øvrige land som tydelig står under sionistisk kontroll har gjort det.

«Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om konflikten i seg selv men vil mest få militær erfaring.»

Kunnskap og erfaring i ulike saker er vel sjeldent noe dårlig i seg selv, men i dette tilfellet bør det virkelig settes spørsmålstegn ved til hvilken pris. Er det verdt å risikere å dø for George Soros sin vilje, bare for å få denne typen erfaring? Er det da ikke bedre å velge en konflikt der det faktisk finnes en god side å stå på?

Videre, om det er slik at du ikke har noen militær erfaring fra før så finnes det treningsleire, kurs og opplæring man kan betale for å få i andre land der man også er velkommen som nasjonal, som kommer å gi deg betydelig mer kunnskaper enn du kommer til å få i Ukraina og der du ikke risikerer å dø for å tilegne deg det.

Ukrainas åpent jødiske president er ikke bedre som nordmann å ville dø for enn Vladimir Putin.

Konklusjon

Den nordiske motstandsbevegelsen kommer ikke til å holde det imot deg som fremdeles ikke er medlem på et fremtidig rekrutteringsmøte om du har deltatt i krigen som frivillig, men vi oppfordrer alle nasjonale å tilslutte seg til oss og ta kampen på gatene allerede nå i stedet.

Den nordiske motstandsbevegelsen forbyr videre ingen av våre medlemmer å reise nedover, men vi råder virkelig alle som går rundt med disse tanker å i stedet bli værende hjemme i eget land og heller føre den viktige kampen for vårt eget folk og for nasjonalsosialismen.

Til sist vil jeg tydeliggjøre at Den nordiske motstandsbevegelsen med denne artikkelen ikke tar stilling for Russland. En lignende artikkel kunne også blitt skrevet rettet mot det andre holdet, men for tiden er det akkurat dette perspektivet som er aktuelt siden Ukraina, og ikke Russland, ønsker at sivilpersoner fra Norden slutter seg til krigen.