Hjem Opinion Kommentar Trump mot Biden – selv heier jeg på Biden, hvem heier du...

Trump mot Biden – selv heier jeg på Biden, hvem heier du på?

KOMMENTAR Jeg anser at Joe Biden har en større mulighet å skape de rette forutsetningene for en fremtidlig hvit frigjørelse.

Biden eller Trump spiller ingen rolle, begge er kosher. Bildemontage: Pixabay (Public Domain)

Flere nasjonale som Sverigedemokrater og Alternativ for Sverige-folk, men også nasjonalsosialister og deres sympatisører kommer til å fanges inn i et kommende narrativ om hvem som har vunnet det amerikanske presidentvalget. Spesielt ettersom gammelmedia (som står på Joe Bidens side) kommer til å løfte frem spørsmålet, samme med alternativmedia, som står på Donald Trumps side. Ingen av partene kommer til å erkjenne seg beseiret, hvilket gjør at avgjørelsen kommer trolig til å ta lang tid.

Det er et bra narrativ, skapt for at folket bare skal ha to valg, et klassisk svart eller hvitt scenario, med maksimalt potensiale til å skape polarisering mellom gruppene.

Å falle inn i det kommende narrativet om hvem som egentlig vant, hvor mye valgfusk som ble begått og alt annet rundt omkring er totalt feil spørsmålsstilling om man spør meg. Først og fremst er begge to soleklare raseforrædere. At Biden – som åpenbart har noe feil i hodet og som også er korrupt med sin dekadente sønn, samt at han upassende tafser på småjenter og lukter på håret til de selv på offentlige pressekonferanser – viser med all tydelighet hvilke slags personer som løftes frem som presidentkandidater i USA. Over 50 prosent stemmer på et slikt menneske.

Trump er heller ikke mye bedre. Han vanker gjerne med Mossadagenter som Jeffrey Epstein og har ikke bare vokst opp og menget seg med jøder i New York, men har også giftet bort sin datter til den fanatiske jødiske sionisten Jared Kushner. Forøvrig har Trump tatt vare på de jødiske interessene i Israel mer enn han har tatt hånd om de hvite amerikanernes interesser i USA.

For meg er spørsmålsstillingen i stedet hvilken person som har størst mulighet til å skape en fremtidlig borgerkrig i USA på lang sikt.

Min innstilling er at USA er den jødiske elitens sterkeste maktbase i verden. Til sammen med kristensionister og folk bak storfinansen breier de ut sin makt over resten av verden da USA er verdens mektigste nasjon. En annen viktig sak er at USA via Hollywood sprer ut kulturen sin, fremfor alt over Europa der det bor flest hvite mennesker. Vi blir derfor på denne måten det vi på folkemunne kaller for «amerikaniserte». Men vi blir ikke mer kristne for det, tross at så mange folk i USA er kristne, nei, i stedet blir vi ifølge meg jødifiserte, da det fremst er jødisk liberalisme som spres via Hollywood.

USA er som jeg påpekte tidligere verdens mektigste nasjon og ingen annen nasjon har som interesse å angripe landet, slik at det kan svekkes. Derfor er den eneste måten å brekke ryggen på elitens maktbase at det lengre frem i tiden blir en borgerkrig i USA, slik at de blir opptatt med å angripe hverandre og ikke har tid til å spre sine influenser til andre nasjoner. Forhåpentligvis kan disse nasjonene siden slå seg fri fra USAs grep når det blir svekket. Dette er det beste som kan skje hvite mennesker, ifølge meg.

Har man ikke den overstående innstillingen anser jeg at man må pusse sine ideologiske briller rene fra all mediepropaganda som har fosset ut i dagen og som har festet seg på brillene, alternativt om man føler at det ovenstående ikke stemmer, begynner å se seg om etter et par korrekte ideologiske briller.

Den virkelige makten har spilt ut sin hånd slik at folk har tatt elitens teaterforestilling (der eliten spiller ut folket imot hverandre) på mye større alvor og flere mennesker derfor er klare til å begynne og drepe sine motstandere. Selv om Trump ikke skulle være fullstendig i den virkelige maktens hender, så spiller det ingen rolle for meg. Han er reaksjonær i beste fall, og han forsvarer gjerne den amerikanske konstitusjonen. Den amerikanske konstitusjonen er også ekstremt viktig for republikanerne og også mange nasjonale i Sverige, som ser den som et forbilde og noe å ta etter. Den amerikanske konstitusjonen mangler derimot det aller viktigste som muliggjør dens fortsatte eksistens: At den er bygget på en raselig hvit grunn.

Hadde det vært slik at andre raser eller etnisiteter kunne ha klart å opprettholde en kopi av den amerikanske konstitusjonen, så hadde det holdt at deres respektive nasjoner hadde implementert den for at alle siden skulle kunne nyte sine nye rettigheter i fred og fryd. I virkeligheten ser vi ikke at det er dette som hender.

I virkeligheten stemmer de etniske minoritetene og de nye innvandrerne som masseinnvandrer til USA på Demokratene, noe som gjør det uunngåelig at Republikanerne må tilpasse seg etter demografien om de tenker å bli gjenvalgt.

Ifølge Pew Research år 2018/19 stemmer 83 prosent av de svarte på Demokratene og 10 prosent av dem på Republikanerne. Folk fra Latinamerika stemmer 63 prosent på Demokratene og 29 prosent på Republikanerne. Asiater stemmer 72 prosent på Demokratene og 17 prosent på Republikanerne. Hvite stemmer 53 prosent på Republikanerne og 42 prosent på Demokratene. I den hvite folkegruppen finnes det også folk fra Midtøsten og Nord-Afrika representert.

Stol heller ikke på at noen republikansk majoritet i Høyesterett kommer til å redde dem. De kommer ikke til å gjøre abort ulovlig selv med majoritet, tross at de har pratet om dette i årtier. Nei, de konservative tilsvarer liberale for 15 år siden. Konstitusjonen kommer ikke til å endres på den måten jeg vil gjennom avstemming, det finnes ingen interesse i den republikanske ledelsen med å gjøre dette. Derfor er det bra om den ødelegges for siden å kanskje gjenskapes i en ny form.

Størst mulighet til å ødelegge konstitusjonen i dens nåværende form har Demokratene. Jeg håper virkelig at de ødelegger Republikanernes teddybamse, som de så ofte tyr seg til. På denne måten havner skylden på Demokratene og vi kan beskylde Republikanerne for ikke å kunne konservere noe. Dette skaper mer polarisering som fører til enda mer gatevold mellom partene. Om det skulle bli en borgerkrig, kommer jeg selvklart å støtte de hvite og fremfor alt de hvite som vil bevare sin rase. Konstitusjonen får gjerne opprettes igjen, det er mye som er bra i den, så lenge det skjer med intensjonen at rasen er det fremste som skal bevares.

Ved en seier til Biden ser det altså langsiktig ut som at konstitusjonen kommer til å angripes. Det viktigste for tiden er at mange som støtter Trump allerede snakker om valgfusk. Om Biden vinner kommer denne innstillingen til å etse seg fast hos folk og gjøre de enda mer fiendtlige mot den nåværende makten som bruker demokrati som sitt redskap for å villede massene. Amerikansk media, som til stor del kontrolleres av individer av den jødiske eliten, kommer til å forsvare Biden og det kommer å skape fiendtlighet mot dem og erodere deres makt over folkets sinn.

Ettersom vi får så mye informasjon fra USA, kan dette føre til at også svensker begynner å se på demokratiet med stadig mer skeptiske øyne. Alternativmedia i Sverige fører allerede frem det budskapet.

Det de og andre medier imidlertid ikke gjør er å drive spørsmålet til sin logiske spiss. Om det er slik at det jukses ved avstemminger, da må systemet forandres. Problemet er at ingen forandring er mulig da du ikke kan reformere det ved å stemme. Dette ettersom den andre siden jukser seg til seier. Da blir den eneste måten å kunne reformere systemet å gripe til våpen og gjennom vold reformere det.

Et problem med konservative er at de uvillige vil ødelegge, det er ett av deres karaktertrekk. Her har den marxistiske personligheten et overtak. Men om de konservative skulle føle at valgfusk har hendt nå, så kan dette være et steg i rett retning for fremtiden.

Denne tanken og logiske resonnementet vil så klart ikke den nåværende makten presentere for befolkningen som vil ha forandring her i Sverige eller i USA. Innsikten om dette kommer også til å muliggjøre enda mer spenning som forhåpentligvis lengre frem i tiden kan føre til borgerkrig i USA. En borgerkrig skaper også forutsetninger for hvite til å bli den dominerende etnisiteten i USA igjen. I den nåværende formen av fredelig «Alle menneskers like verdi»-tenking som finnes i den amerikanske konstitusjonen og hos kristne i USA, premieres den rasen som føder flest barn. Hvite blir langsiktig utkonkurrerte via raseblandingen men også synkende fødselstall kommer til å føre til at hvite blir en minoritet i eget land.

I virkeligheten skjer det alltid valgfusk i USA. Anledningen til dette er at det amerikanske stemmesystemet på flere måter er tilbakestående ut fra et svensk perspektiv, hvilket muliggjør juks i større utstrekning. Spørsmålet er altså egentlig hvor mye mer juks som blir begått ved dette valget? Vi vil så klart på vårt lille hjørne påvirke mennesker til å tro at juksingen var så omfattende at Trump ble fratatt sin rettmessige seier, alt for å forarge de som støtter Trump men også for å føre folket til den korrekte logiske konklusjonen.

Om Trump vinner håper jeg at våre motstandere, de krekene som Biden stoler på, kommer til å revoltere og at Trump er så svak at han ikke kan opprettholde sikkerheten til innbyggerne. Dette skulle skape ytterligere radikalisering hos de hvite og å gjøre slik at de skulle behøve å tenke i termer av at de ikke blir vernet av den nåværende makten, men i stedet må heller stole på seg selv. Dette hadde vært best ut fra et langsiktig perspektiv. Men jeg tror ikke det kommer til å skje, Trump har større handlingsrom nå når han ikke skal velges om igjen om han skulle bli vinneren av valget.

Derfor tror jeg at Biden kommer til å skape mer av den stemningen hos de hvite republikanske velgerne som fører til konflikt i fremtiden og det er også derfor jeg håper han vinner. Men jeg har kanskje ikke sett alt, og Trump er kanskje den som skaper best forutsetning for en akselerasjon mot en fremtidlig borgerkrig, selv om det tar flere tiår. Ifølge meg er det dette diskusjonen må handle om, hvem som er best til å skape borgerkrigen i USA som kommer til å gagne hvite. Ikke hvem som vant og hvem som fusket, det er å ta maktens innfallsvinkel og tenke etter det narrativet de vil at vi skal tenke på.