Hjem Nyheter Trumps koronabeslutning: Vil isolere seg fra Europa

Trumps koronabeslutning: Vil isolere seg fra Europa

5

USA Donald Trump har besluttet å stoppe flytrafikk fra Europa til USA, med unntak av amerikanske borgere og flyreiser fra Storbritannia. Dette for å bremse spredningen av koronaviruset.

USA:s president Donald Trump. Foto: Michael Vadon (CC BY-SA).

I går kunngjorde Verdens helseorganisasjon (WHO) at de klassifiserer koronaviruset som en pandemi, noe som betyr at det er en infeksjon som sprer seg raskt over flere kontinenter.

Nå har USAs president Donald Trump bestemt seg for å stoppe flytrafikk fra Europa. Personer som har oppholdt seg i et Schengen-land 14 dager før avreise til USA kommer ikke til å bli sluppet inn i landet. Dette for å minimere spredningen av korona i USA.

– Etter å ha konsultert regjeringens smittekontrolleksperter, har jeg besluttet å innføre flere alvorlige, men nødvendige, tiltak for å beskytte alle amerikaneres helse og velvære, forklarte Trump i en tale til nasjonen.

De eneste unntak er amerikanske borgere som er testet for koronavirus, så vel som de som reiser fra Storbritannia. Avgjørelsen gjelder fra i dag og 30 dager fremover.

USA har allerede innført et lignende innreiseforbud fra Kina og Sør-Korea.

Les også:
Koronaviruset slår til mot AIPAC
Hele Italia settes i karantene

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Hadde bare land vært like effektive med å stoppe spredningen av rasefremmede

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Håper da AIPAC blir langt mer korona-positiv.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Er det noen som tør komme opp med hvem som står bak denne opphausingen? Det minner mistenkelig mye om den destabiliseringen vi er vitne til i Europa forøvrig. Dette er ren ondskap! Hvor lenge skal vi finne oss i det?

Arno
Arno
Svar til  Sidsel
2 år siden

Enig med deg i det, Sidsel. Det er i dag ikke lett å se hva som er sannheten om Korona-hysteriet. Er det et nytt virus som (((Deep State))) (som sto bak 9-11-terroren, og utallige andre FFOer) fra sine biovåpenlaboratorier i USA plasserte ut midt i Kina, for å svekke Kina, og for ta ned finansmarkedene på et tidspunkt de kunne bestemme slik at de kunne forberede seg og derigjennom tjene ufattelige mengder med penger – slik de ved manipulerende triks har gjort mange ganger før. Eller har det lekket ut fra en kinesernes egne biolaber. Eller kanskje det har spredd… Les mer »

trackback
2 år siden

[…] demonstrerte mot Sveriges håndtering av Coronakrisen Hele Italia settes i karantene Trumps koronabeslutning: Vil isolere seg fra Europa Koronaviruset slår til mot […]