Hjem Nyheter Trumps nye Afghanistan-rådgiver: «Pompeo og flere topp-politikere er kjøpt av den israelske...

Trumps nye Afghanistan-rådgiver: «Pompeo og flere topp-politikere er kjøpt av den israelske lobbyen»

3

JØDISK MAKT Douglas Macgregor, som er ny sjefsrådgiver for Trumps nye forsvarsminister Christopher Miller, anklages for kronisk antisemittisme.

Douglas Macgregor er antisemitt, ettersom han kritiserer Israels innflytelse på USAs politikk som fører til uendelige kriger ute i verden. Foto: tasnimnews.com.

USAs president Donald Trump har utpekt en ny militær rådgiver, den pensjonerte hærobersten Douglas Macgregor, som i et mediedrev fra det jødiske nyhetsselskapet CNN kritiseres for antisemittisme.

Analytikere antar at Trumps valg av Macgregor kommer av at han på beste måte skal tilbakekalle amerikanske tropper fra Afghanistan. Han har kommet til som en ekstra ressurs som sjefsrådgiver til Trumps nyutnevnte forsvarsminister Christopher Miller som erstattet Mark Esper, som nylig fikk sparken av Trump – uoffisielt på grunn av at han hadde motarbeidet ham.

Årsaken til drevet mot Macgregor er at han er allment kritisk til at USA driver med militære intervensjoner i fremmede land, og at han i to intervjuer – med syv års mellomrom – har kritisert topp-politikere og tjenestemenn i USA for å være kjøpt av den israelske lobbyen.

Det første av disse intervjuene gav Macgregor i 2012 til russiske RT NewsHan har allment vært kritisk mot amerikansk utenrikspolitikk, hvor USAs militære brukes for å drive «endeløse» kriger. Han sa til RT at den israelske lobbyen har en «enorm innflytelse» på den amerikanske kongressen, og anklaget da samme jødiske lobby for å ville innlede «militære angrep» mot Iran.

Jeg tror at den amerikanske israelske Public Affairs Committee (AIPAC) og dens underordnede eller tilsluttede elementer som representerer enorme mengder penger i mange år har øvet en enorm innflytelse på makten i kongressen.

Jeg tror at det finnes en masse mennesker på [Capitol] som hører til i to kategorier. En kategori er interessert i penger og vil bli gjenvalgt, og ikke risikere at de ulike lobbygrupper som er pådrivere for militære tiltak mot Iran skal bidra med penger til deres motstandere.

Blant de korrupte tjenstemennene finner man igjen USAs utenriksminister Mike Pompeo, som Nordfront på søndag rapporterte at er den første amerikanske utenriksminister til å besøke okkupert jord på Vestbredden i Palestina.

Under Donald Trumps valgkampanje og Republikanernes samling i august holdt Pompeo sin tale til partiet på overførsel fra Jerusalem.

Pompeo er en av dem som Macgregor sier har blitt «svært, svært rik» på å støtte Israel, noe han sa i et intervju så sent som i fjor da han fikk spørsmål om hvorvidt den daværende nasjonale sikkerhetsrådgiveren John Bolton og den republikanske senatoren Lindsey Graham ville ha krig med Iran.

Man må se på de menneskene som donerer til disse individene. Herr Bolton har blitt svært, svært rik og er i den posisjonen han er i på grunn av hans ubetingede støtte for den israelske lobbyen. Han er deres mann på bakken, i Det hvite hus.

Samme sak er i stor grad sant når det gjelder Mike Pompeo, han har ambisjoner om å bli president. Han rekker ut hendene for å ta imot penger fra den israleske lobbyen, saudierne og andre.

Venstremedier på krigsstien

CNN hadde heller sett at Mark Esper hadde jobbet administrasjonsperioden ut, for å forhindre at USA «før tiden» forlater Afghanistan.

CNN, som i lang tid har vært på krigsstien mot Douglas Macgregor, passer på å skrive at jødiske grupper tidligere har kritisert politikere når de kobler støtte til den jødiske staten til spørsmålet om penger. En som nevnes er demokraten Ilhan Omar, som etter antisemittiske – det vil si Israel-kritiske – kommentarer levert om den jødiske maktorganisasjonen ADL ble tvunget til å ta tilbake noen av påstandene sine. ADL anklaget henne for å «fremme den grumsete antisemittiske konspirasjonsteorien at jøder har uforholdsmessig stor innflytelse over politikken».

Nå krever medier og jødiske lobbygrupper at også Macgregor skal be om unnskyldning for sine antisemittiske påstander; noe som anses særskilt viktig når han løftes av presidenten til en post som tung militær rådgiver.

I stedet har Forsvarsdepartementet latt meddele at Macgregors lange militære erfaring kommer til å være til nytte i den fortsatte implementeringen av president Trumps sikkerhetspolitikk.

John Bolton har på sin side via en talsmann latt meddele at han ikke diskuterer med antisemitter:

– Jeg besvarer ikke antisemitter, sier Bolton via en talsmann.

Macgregors utnevnelse til sjefsrådgiver for den nye midlertidige forsvarsminsteren Christopher Miller kommer midt i hva CNN kaller en «tumultartet omveltning» etter at Pentagon erstattet fire høye sivile tjenestmenn, deriblant ovennevnte forsvarsminister Mark Esper, med Trumplojalister – og med CNNs ord «Trumpadministrasjonens krympende antall dager ved makten».

Jøder raser mot at Macgregor vender «holocaust»-bløffen ryggen

Egentlig var det tenkt at Douglas Macgregor i sommer skulle bli USAs ambassadør i Tyskland, hvilket han ble nominert til, men de planene ble gruset av jødisk makt-lobbyen. CNN saboterte hans utnevnelse ved å grave opp noen sitater hvor han skal ha snakket nedsettende om såkalte «flyktninger», samt at han hadde foreslått at man skulle få bruke dødelig vold for å stoppe ulovlig innvandring av narkolangere og andre migranter som kommer inn i USA via Mexico.

Han skal også ha kritisert Tysklands militærmakt og landets kultur, skriver CNN. Samtidig gikk flere jødiske interesseorganisasjoner ut med krav om at Macgregor skulle stoppes fra utnevnelsen etter at det hadde fremkommet at han ikke hadde vært til stede ved en av «tyskernes» minneseremonier til «holocaust»-bløffen og at han hadde tonet ned landets nasjonalsosialistiske historie.

Macgregor har også sagt at USAs innblanding i andre verdenskrig «var en katastrofe» og at amerikanerne ikke hadde være seg grunn eller noe ønske om å bli med i den krigen. Det finnes også, har han sagt, bevis for at konflikten med Japan var konstruert av bankene i USA med sikte på å få slutt på den dype økonomiske depresjonen i landet. Den konflikten med Japan ordnet USA på den måten at man innførte handelsembargo mot Japan med sikte på å sulte ut landet, har Douglas Macgregor forklart.

På grunn av alle disse antisemittiske uttalelsene gleder CNN seg til at Douglas Macgregor bare kan være sjefsrådgiver for landets forsvarsminister i 63 dager til.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

At ADL kunne tvinge en svart kvinnelig demokrat til å trekke tilbake sitater om «uforholdsmessig stor innflytelse over politikk» blant jøder, burde vel være bevis nok for sistnevntes overveldende makt i samfunnet. Fint å se at Trump endelig ansetter noen med vettet på plass  ? 

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Av de store, ja største feil Trump har gjort i sin presidentperiode er å omgi seg med innbarkede sionistvenner fra «the deep state», slik som Bolton, Pompeo, o.a. Disse har gjort alt for sin klient – Israel – bortsett fra å lykkes i å få Trump til å starte nye kriger, feks mot Iran. Alle som våger å distansere seg fra det jødiske narrativet og især holohoax må regne med nådeløs og endeløs utskjelling og mistenkeliggjøring, der anklagen om «antisemittisme» er det ultimative våpenet. Da frakjennes du all ære og blir bannlyst fra den «anstendige» offentlige diskurs.

Grim Lodenkinne
Grim Lodenkinne(@tjatsegrim)
1 år siden

Veldig bra sakt av McGregor. Kanskje det begynner å demre for resten av staben snart