Hjem Nyheter Tulsi Gabbard kritiserer krigshandlingene mot Iran

Tulsi Gabbard kritiserer krigshandlingene mot Iran

4

USA Krigsmotstanderen og demokraten Tulsi Gabbard ble nylig intervjuet av Fox News der hun sterkt kritiserer Donald Trumps eskaleringen av konflikten med Iran.

Krigsmotstanderen, demokraten og presidentkandidaten Tulsi Gabbard går nå ut og kritiserer Donald Trump for å dra USA inn i enda en unødvendig militærkonflikt i Midtøsten.

I et intervju med Fox News på mandag sier hun at droneangrepet som drepte den iranske generalen Qassem Soleimani ikke tjener det amerikanske folket og kun vil føre til ytterligere spenninger i Midtøsten og en forverring av USA sikkerhet. Videre nevner hun sanksjonene mot Iran og Trumps beslutning om å trekke seg fra atomvåpenavtalen som en eskalering av konflikten.

Gabbard har tidligere lagt frem et representantforslag i kongressen om å la USA bli værende i atomvåpenavtalen INF.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Johan GJarlRobertSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Steinar
Steinar

Trump er ingen nasjonalist, men en jævla forbanna globalist, En sionist og imperialist, den største hore for Israel.

Robert
Robert

Tulsi Gabbard kan bare innse først som sist at hun aldri blir president i Amerika, hvis hun ikke står med jødekalott og tilber klagemuren.

Ikke glem at Donald Trump uttalte akkurat det samme under valgkampen: «Ingen flere kriger», «Bring troppene hjem», «Amerika først», «Stopp innvandringen», bla, bla, bla… Hva skjedde? Det stikk motsatte.

Det parlamentariske systemet slik vi kjenner det, er gjennomkorrupt. Dette er godt betalte skuespillere, den virkelige makten, den opererer i det skjulte. Dette er brød og skuespill og ingenting annet.

Jarl
Jarl

Globalisten Trump kriger Israels krig mot nasjonalister i Midtøsten. Og de som ikke ikke er nasjonalister og forsvarer sitt hjemland blir av globalistene dirigert til Europa

Johan G
Johan G

Trump har virkelig kastet masken nå og kommet ut av skapet som globalist.