Hjem Nyheter USA: Nesten en fjerdedel av republikanske menn har et positivt syn på...

USA: Nesten en fjerdedel av republikanske menn har et positivt syn på hvit nasjonalisme

4

USA En ny meningsmåling fra USA viser at hvit nasjonalisme har større støtte blant hvite enn folk flest tror.

Foto: Patriot Front.

En ny meningsmåling fra USA viser at nesten en fjerdedel av republikanske menn har enten et «veldig positivt» eller «noe positivt» syn på hvite nasjonalister, ifølge newsweek. Av disse hadde 11 % et «veldig positivt» syn på grupperinger dedikert til hvit nasjonalisme.

Den samme meningsmålingen fant at 17 % av menn som beskrev seg selv som demokrater hadde varierende grader av positive syn på hvite nasjonalister.

Disse resultatene er fascinerende med hensyn til at de må betraktes i kontekst av en massiv propagandaoffensiv fra massemediene i USA mot hvit nasjonalisme som har vedvart siden «Unite The Right» demonstrasjonen i Charlottesville i 2017, nesten fire år nå. Denne offensiven har dessuten intensivert etter den 6. januar med gjentatte uttalelser fra president Joe Biden om at såkalte «hvite ekstremister» utgjør den største terrortrusselen mot USA. Samtidig fortsetter amerikanske myndigheter å ignorere den massive voldsbølgen som har skylt over USA som et resultat av at BLM-æraen har gjort det umulig for politi å motvirke svart kriminalitet.

Meningsmålingen utgjør nok et bevis på at selv et nesten totalt jødisk mediemonopol har sine begrensinger når det kommer til å propagandere hvite til å forfekte meninger som er imot våre egne interesser.

Les også:
Dagens video: Hva er nasjonalisme?
Dagens video: Nasjonalismen har vind i seilene!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
9 måneder siden

Kjekt og høre.

Men nå som «the war on terror» er slutt så begynner the war on whites.

Hold fast!

Roar
Roar
9 måneder siden

Vi er flere enn vi aner rundt om i verden.

The goyim knows
The goyim knows
9 måneder siden

Jødenes anti-hvite kampanje vil slå hardt tilbake på dem. Ikke bare er hvite trøtt av dem, men hele verden begynner å bli.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Oppmuntrende, men vi bør huske at mange ikke oppgir sine preferanser fordi de mistenker at det kan bli brukt mot dem. Det var sannsynligvis dette som skjedde ved presidentvalget i 2016, da meningsmålingene ikke viste hvilken støtte Trump hadde blant velgerne, især republikanerne. Vedvarende propaganda i MSM, også her i Norge og Europa, advarer mot «rasisme og «høyreekstremisme» og hvordan det kan bekjempes, men en betydelig andel av befolkningen lar seg ikke skremme. Motstanden mot rasemessig undergang er stor, og vil vokse når konsekvensene av folkeutbyttet blir åpenbare, nærmest dag for dag.