Hjem Nyheter USAs visepresident deltar i «pridetog»

USAs visepresident deltar i «pridetog»

3

HOMOLOBBYEN Kamala Harris ble den første amerikanske visepresidenten til å delta i et «pridetog». Nå krever hun utvidete særrettigheter for seksuelt avvikende.

Visepresident Kamala Harris går i «pridetog». Foto: Twitter.

På lørdag ble et såkalt pridetog holdt i Washington. En deltager som skapte oppmerksomhet var Kamala Harris, som ble den første amerikanske visepresidenten til å delta i en slik parade.

Harris gikk sammen med sin mann Douglas Emhoff, i tett følge av livvakter. Hun fikk bare vandre i omlag et kvarter før de måtte gå derfra. På plassen passet visepresidenten på å komme med en oppmaning til kongressen.

Hun vil at kongressen skal stemme gjennom den såkalte likestillingsloven, som skal gi seksuelt avvikende personer visse fordeler mot vanlig folk.

– Vi behøver fortsatt vern når det gjelder ansettelser og bosteder. Det er fortsatt mye arbeid som behøver å gjøres og vi er hengivne og vi forstår vekten av denne bevegelsen, sa Harris i WRC-TV.

Loven har fått gjennomslag i representantenes hus, og skal senere avstemmes i senatet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Verden har blitt et galehus!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Politikere av alle avskygninger har omfavnet pridefenomenet, antagelig i det håp at dette vil skaffe flere stemmer ved valg. Det er statene, dvs politikerne, som legger til rette for den samfunnsnedbrytende analismen/LHBTQ, bl.a. via «kjønnsnøytral» ekteskapslovgivning og pålegg om å hjernevaske barn og ungdom i skolen om «kjønnsmangfold». NRK gjør selvsagt sitt gjennom egne seksuelle avvikere som programledere; https://www.nrk.no/kultur/det-blir-regnbuefarget-direktesending-pa-nrk-1.15537422

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Tiger T
Tiger T
1 år siden

Æææ så degenerert. Ikke tilfeldig at alle religioner tar avstand! Men U$A,,.