Hjem Nyheter Europa Vannkanoner og pepperspray satt inn mot anti-pride demonstranter i Polen

Vannkanoner og pepperspray satt inn mot anti-pride demonstranter i Polen

6

POLEN Under LHBTP-paraden i polske Lubin brukte opprørspoliti vannkanoner og pepperspray mot heteroseksuelle motdemonstranter.

Skjermbilde: Youtube.

Såkalte pride-parader som propaganderer for homoseksuelle og andre seksuelt avvikende personer har blitt mer og mer vanlig også i Polen de siste årene. Fra å ha hatt syv homoseksparader i 2017 har tallet i år steget til 25.

På lørdag ble en homolobbyparade holdt i byen Lubin. Tidligere hadde byens borgermester forbudt paraden, men forbudet ble annullert av en domstol.

Noen hundre personer deltok i homoseksparaden.

Et stort antall motdemonstranter møtte paraden for å protestere mot samfunnsforfallet. Et dusintall heteroseksuelle motdemonstranter ble arrestert. Av svenske SVT ble de kalt for «høyredemonstranter».

Opprørspoliti kvelte de mer uttrykksfulle motdemonstrantene med hjelp av vannkanoner og pepperspray.

Samfunnanalytikeren Jonas De Geer sa i premiereavsnittet for sitt og Jimmy Thunlinds nettradioprogram Mimers brunn at «det ikke er klokt» at «man skal feire folks seksuelle preferanser – det er jo ekkelt, og her får man en hel nasjon til å gjøre det og syne at det er moralsk [rett] å gjøre det», men henvisning til Sverige.

Polen har hittil vært relativt skånet for slik degenerasjon. Dette holder nå på å endre seg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Synd og skam om feiring av perversjon og degenerasjon skulle gripe om seg i tradisjonelt konservative samfunn som Polen, Tsjekkia/Slovakia, Ungarn, Russland, osv. Jeg støtter helhjertet alle de som motsetter seg det moralske forfallet og tilbedelsen av The Gay, som Pridefenomenet er, overalt der det manifesterer seg. Det skammeligste er å se enkelte av våre politikere og folkevalgte feire, danse og feste i slike parader. Vet de hva de gjør, kan man spørre seg?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Norsk politi er litt mer pinglete enn sine polske kollegaer, eller….

Politiet her til lands har aldri brukt vannkanoner mot motdemonstranter under f.eks paraden i Oslo. Såvidt meg bekjent har de ikke brukt pepperspray mot anti-pride demonstranter, heller.

Proverbs spør om folkevalgte som deltar i paraden vet hva de gjør.

Fristende å svare at de mest sannsynlig vet hva det gjør. Kan det tvert imot hende at det er Proverbs som har misforstått noe?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Å forsvare en kulturmarxistisk og pedofil bevegelse som ble grunnlagt av pedofile, styrt av pedofile og som har normalisering av pedofili som sin agenda … politiet burde slått hardt ned på disse istedet! Homofile bør istedet vende ryggen til regnbuebevegelsen om ikke de ønsker å assosieres med pedofili og bisarr pervers opptreden i det offentlige rom. De har allerede rett til å være homofil, den rett hadde de før regnbue-sirkuset dro igang. De bør heller oppføre seg og holde sin legning for seg selv bak lukkede dører, som folk flest. Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili: https://www.frihetskamp.net/nordisk-homolobby-axel-axgil-og-koblinger-til-pedofili/ Homolobbyen… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Har stor respekt for deg, Roy Vey. Synes du innimellom har gode enkeltinnlegg. Ikke virker du som en homofob, heller. Men må innrømme at blir temmelig oppgitt når du kommer med dette standardiserte innlegget, som vi har sett publisert opp ad stolper og ned ad vegger i tilknytning til diverse saker på dette nettstedet. Selvsagt finnes det eksempler på homofile som har begått overgrep mot mindreårige. De skal pågripes, etterforskes, siktes, tiltales og dømmes. Det er virkelig ille at noen gjør slikt mot andre. Ofrene skal ivaretas på best mulig måte. Synes imidlertid det blir ganske så urettferdig når du… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Hei Asgaut. Som det fremkommer tydelig av hva jeg har skrevet så handler det altså om selve regnbuebevegelsen, eller homolobbyen som vi også kaller den. Den er grunnlagt av pedofile, den er styrt av pedofile, har mange pedofile aktivister i front, og den taler for en normalisering av pedofili. Dette er faktum du ikke kan bortforklare. Selvsagt finnes det homofile og kanskje små grupper som har latt seg lure og blitt endel av denne regnbuebevegelsen, i den tro at det bare handler om homofiles rettigheter. Det gjør dog ikke regnbuebevegelsen mindre farlig. Regnbuebevegelsen er en internasjonal bevegelse som enkeltpersoner og… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Del gjerne videre: Homolobbyen har klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, bakmenn, og flere tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere pedofili, vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Folk har latt seg lure av en fargerik fasade med ballonger for barn og tale om «Love is Love», og tror det kun handler om at homofile må få lov til å være homofile, men dette var dog en rett de allerede hadde FØR sirkuset dro igang. Folk har dessverre latt seg lure, og nå ubevisst hjelper til… Les mer »