Hjem Nyheter Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe...

Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel

SIONISME Hillary Clinton og USA ønsket borgerkrig i Syria for å styrte president Bashar al-Assad og dermed hjelpe Israel. Dette fremkommer i en lekket e-post fra Hillary Clintons tid som amerikansk utenriksminister.

hillary-clinton-800x430

Det var Wikileaks som den 16. mars 2016 publiserte over 30 000 e-poster og vedlegg sendt fra daværende utenriksminister Hillary Clintons private e-post. Clintons e-poster hadde blitt lagret i en database av det amerikanske utenriksdepartementet, som senere ble utsatt for dataangrep.

Nåværende presidentkandidat for demokratene, Hillary Clinton, var utenriksminister i årene 2009 til 2013. E-posten var sendt 31. desember 2012 og i den fremkommer det tydelig at det var Clinton og USAs hensikt å styrte Syrias president Bashar al-Assad for å sikre Israels interesser og sikkerhet.

Les også: Hillary Clintons presidentkampanje finansieres av jøder

Clinton benytter også anklagene mot Iran, om at de utvikler atomvåpen, for å rettferdiggjøre USAs inngripen i Syria. Dette til tross for at all amerikansk etterretning har avfeiet påstandene som falske.

Den beste måten å hjelpe Israel på, mot trusselen fra Irans økende atommuligheter, er å hjelpe det syriske folk med å felle regimet til Bashar al-Assad.

Clinton mener at Syria og andre land i regionen, som hun kategoriserer som “motstandere av Israel”, kan finne på å anskaffe atomvåpen dersom Iran gjør det. Dette anser hun må forhindres, ettersom det vil ende Israels atom-monopol.

Den virkelige bekymringen for det israelske militæret, men som de ikke kan snakke om, er at de mister sitt atom-monopol i regionen.

At dette er noe de “ikke kan snakke om” handler om at Israel ikke offisielt har erkjent at de har atomvåpen. Clinton bekrefter dog i e-posten det alle lenge har visst.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu forsøker å overbevise amerikanske politikere om Irans påståtte atomprogram med en overbevisende plakat.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu forsøker å overbevise amerikanske politikere om Irans påståtte atomprogram med en overbevisende plakat.

Ifølge Clinton er det forholdet og samarbeidet mellom Iran og Syria som muliggjør Irans underminering av Israels sikkerhet. Hun anser dog at et hypotetisk angrep mot Israel ikke vil komme fra Syria eller Iran, men fra deres allierte i området.

En slutt på Assads regime ville avsluttet denne farlige alliansen. Israels lederskap forstår godt hvorfor Assads fall er i deres interesse.

Å styrte Assad vil ikke bare være en fordel for Israels sikkerhet, men det vil også redusere Israels frykt for å miste sitt atom-monopol.

Israel og USA ville så være i stand til å utvikle et felles syn på når Irans [atom]program har blitt så farlig at en militær intervensjon er nødvendig.

Clinton avslutter e-posten med å true Assad og hans familie, ettersom det er det “rette” å gjøre:

Kort oppsummert så kan Det hvite hus lette på spenningene Israel har overfor Iran, gjennom å gjøre det rette i Syria.

Med sitt liv og sin familie på spill, er det kun trusselen om bruk av makt, eller å faktisk bruke makt, som ville endre meningene til diktatoren Bashar Assad.

President Assad støttes av blant annet Iran og Russland. De såkalte opprørstyrkene, eller moderate rebellene som de også kalles, støttes av blant annet USA, Norge, Saudi-arabia, Tyrkia og Qatar.

Syriske forskere anslår at konflikten i Syria hittil har kostet 500 000 mennesker livet, og drevet minst 6,6 millioner mennesker på flukt.

masseinnvandring

Nettavisen trakk tilbake artikkel om saken

Nettavisen publiserte torsdag en overraskende ærlig artikkel om Clintons e-post og USAs rolle i Syria-konflikten. Mindre enn et døgn senere ble den dog trukket tilbake og slettet fra nettstedet. Fredag beklaget de offentlig artikkelen. Les beklagelsen HER.

Kilder:
Clinton: Destroy Syria for Israel
Hillary Clinton Email Archive