Hjem Nyheter 80 afrikanere ranet og gruppevoldtok 8 kvinner i en gruve

80 afrikanere ranet og gruppevoldtok 8 kvinner i en gruve

4

SØR-AFRIKA Et filmteam ble angrepet av 80 væpnede afrikanere mens de filmet en musikkvideo i en gruve i Sør-Afrika. Åtte kvinnelige modeller som var med i innspillingen ble gruppevoldtatt.

Episoden fant sted i en forlatt gullgruve i Sør-Afrika. Foto: South African Tourism (CC BY 2.0) .

Det var i Krugersdorp i Sør-Afrika hvor et filmteam ble overfalt og ranet av 80 væpnede afrikanere. Afrikanerne er såkalte zama-zamas, som er illegale immigranter fra andre deler av Afrika, og som graver etter gull i forlatte gruver.

Filmteamet spilte inn en musikkvideo i en forlatt gruve og hadde med seg åtte kvinnelige modeller. I tillegg til å bli ranet benyttet afrikanerne anledningen til å gruppevoldta de åtte modellene, skriver The Guardian.

– Teamet på 22 personer, 12 kvinner og 10 menn, filmet en musikkvideo da de skal ha blitt angrepet av en gruppe væpnede menn, meddeler politikommisær Elias Mawela i en uttalelse.

– De mistenkte beordret alle til å legge seg ned og voldtok deretter åtte av kvinnene, samt ranet til seg alle deres eiendeler før de flyktet fra stedet, fortsetter han.

Politiet etterforsker nå 32 ulike gruppevoldtekter og de har allerede klart å pågripe noen av de antatte gjerningsmennene.

Den nigerianske ambassaden forteller blant annet at ett av ofrene skal ha blitt mishandlet og måtte se sin kone bli voldtatt.

En av kvinnene på stedet som ble spart forteller at de er blitt anklaget av politiet for å ha hjulpet angriperne.

– Når jeg lukker øynene, kan jeg fortsatt høre lyden av mennene som ler, og hvordan de holdt for munnen til de andre jentene så de ikke kunne lage noen lyder, sier hun.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
5 måneder siden

Rundt afrikanere kan man aldri være trygg.

Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

I kjølvannet av BLM er det «fritt frem» for svarte av alle avskygninger, ikke bare i USA men overalt. Politiet gjør lite og ingenting, for ikke å bli beskyldt for «rasisme». Drap og voldtekt er noe hvite, kvinner OG menn, må regne med, om de ikke passer seg og helst er væpnet, slik at de kan forsvare seg.

Heimdal
5 måneder siden

Kunne like gjerne ha hendt i Norge i et smug bak turistinfoen på Lillehammistan eller på bensinstasjonen i «little Somalia» Otta på en klam torsdagskveld

Kim Larsen
Kim Larsen
5 måneder siden

For et mareritt av en situasjon.

Stygt og si det men jeg håper kvinnene ikke tilhørte vårt folk.