Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen slo tilbake venstreekstremister ved BLM-demonstrasjon

Motstandsbevegelsen slo tilbake venstreekstremister ved BLM-demonstrasjon

SVERIGE Venstreekstremister ble beskyttet av politiet under søndagens Black Lives Matter-demonstrasjon i svenske Umeå.

Tross kraftig numerisk overlegne havnet venstreekstremistene i bakken. Foto: Motståndsrörelsen.se

På søndag befant journalister fra Motståndsrörelsen.se seg ved Umeås Black Lives Matter-demonstrasjon. Demonstrasjonen skal ha samlet hundretalls deltakere hvorav mange var venstreekstremister og rasefremmede menn.

Da demonstrasjonen var over og deltakerne var på vei hjem ble to av Motstandsbevegelsens utsendte angrepet av et titall maskerte venstreekstremister som også fikk med seg noen aggressive innvandrere.

Det venstreekstreme angrepet ble slått tilbake og til slutt var det politiet som måtte beskytte venstreekstremistene. Dette skjedde da aktivister i nærheten hadde kommet til plassen for å avverge det venstreekstreme angrepet, rapporterer Motståndsrörelsen.se i sin artikkel om saken.

En av disse intervenerende personene – nærmere bestemt David Nilsson – ble under sine suksessfulle forsøk på å beskytte sine kamerater taklet av en politimann.

Ettersom at han på grunn av kaoset var uvitende om at det var akkurat en politimann oppsto det en brytekamp hvor vitner sier at politiets kommunikasjonsutstyr med mere fløy i alle retninger hvorpå det var nødvendig med fire politimenn for å holde ham nede.