Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Actionfylt lyndemonstrasjon med Patriot Front i Philadelphia

Actionfylt lyndemonstrasjon med Patriot Front i Philadelphia

2

USA Den 4. juli arrangerte Patriot Front en demonstrasjon i Philadelphia. Blant annet ble en drapstruende afrikaner slått til blods.

Den 4. juli organiserte Patriot Front en lyndemonstrasjon i Philadelphia. Også denne gangen gjentok organisasjonen en taktikk de har brukt flere ganger tidligere, nemlig å samle aktivister bak i lastebiler og deretter laste dem ut der demonstrasjonen skal begynne.

I en artikkel på Patriot Fronts nettside kan man lese:

Aktivister holdt en marsj gjennom sentrale Philadelphia på selvstendighetsdagen for å feire denne dagen, og for å hevde amerikanernes rett til å samles og uttrykke sine synspunkter.

Marsjen gikk forbi landemerker i byen, slike som Philadelphia Art Museum, rådhuset og selvstendighetshuset. Aktivistene ble utfordret av en liten og uorganisert kavalkade av individer, men marsjen fortsatte og avsluttet uten at aktivister ble skadet og uten at avslutningen ble forsinket.

I filmmaterialet som ble offentliggjort, vist ovenfor i form av en «teaser», kan man se hvordan en afrikansk mann truer med å drepe en av aktivistene. Afrikaneren viser seg dog å blø på et senere tidspunkt, etter å ha blitt irettesatt.

Hele filmen vil snart bli utgitt, ifølge informasjonen under teaseren. Flere videoer av Patriot Fronts aktivisme kan sees på deres Odysee-kanal.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Fantastisk bra! Patriot Front gir meg håp for USA.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Lenge var det amerikanske «ns»-miljøet helt hollywood-nazi, dekadent og langt fra nasjonalsosialistisk. Endelig, med Patriot front, ser det lovende ut i Amerika også. Motstandsbevegelsen viser som sagt vei 0/