Hjem Nyheter Afghanere fører med seg en lang rekke sykdommer til USA

Afghanere fører med seg en lang rekke sykdommer til USA

USA Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at afghanere som blir sendt til USA har meslinger, malaria, tuberkulose, vannkopper, kusma, hepatitt A – og korona.

Det afghanske flagget

President Joe Bidens administrasjon frakter afghanere til USA, som bærer på en lang rekke ulike virus og sykdommer, ifølge the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Den 20. september la CDC ut om at de tusentalls afghanere, som av Biden-administrasjonen blir fortløpende ført inn i landet for permanent bosetting, kommer til å pålegges å vaksinere seg mot meslinger.

Militærbaser brukes mot eget land

Det var på mandag ettermiddag da CDC gikk ut med en pressemelding, der de forklarte at de fra helsemyndighetene samme dag hadde fått informasjon om at 16 tilfeller av meslinger var oppdaget blant «evakuerte afghanere» hvilket Biden-administrasjonen huser i titusentalls på forskjellige militærbaser i landet.

Pressemeldingen fortsetter:

Evakuerte som befinner seg i USA pålegges å vaksinere seg med MMR samt å gjennomgå en 21 dagers karantene fra tidspunktet for vaksinasjon ved en fasilitet som er foreskrevet av U.S. Safe Haven, slik som militærbaser.

Militærbasene der afghanere plasseres inkluderer:

  • Marine Corps Base i Quantico, Virginia
  • Fort Pickett i Virginia
  • Fort Lee i Virginia
  • Holloman Air Force Base i New Mexico
  • Fort McCoy i Wisconsin
  • Fort Bliss i Texas
  • Fort Dix i New Jersey
  • Camp Atterbury i Indiana

Tjenestemennene ved CDC avslørte i meldingen også at afghanere til USA har ført med seg virus som har årsaket flertall utbrudd av sykdommene vannkopper, kusma, tuberkulose, malaria, leishmaniasis, hepatitt A samt korona.

De tusentalls afghanere som er huset inn på militærbaser utenfor USA kommer også til å pålegges å ta vaksiner mot meslinger, for deretter å vente minst 21 dager på transport til USA.

Som tidligere rapportert, blant annet i Breitbart News, planlegger Biden-administrasjonen å permanent bosette afghanere i 46 av USAs delstater – deriblant Arizona, Florida, Georgia, Ohio, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, og Texas.

Nordfront har tidligere skrevet om Bidens uttalte ambisjon om at innen et år ha ført 95 000 afghanere til USA, hvorav nesten halvparten, 48 000, allerede har blitt importert.