Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjon mot løgnpressen på Sørlandet

Aksjon mot løgnpressen på Sørlandet

11
DEL

AKTIVISME Aktivister fra Rede 2 aksjonerte nylig mot NRKs lokaler i Kristiansand.

Aktivister fra Rede 2 aksjonerte nylig mot NRK Sørlandets lokaler i Kristiansand. Dette som følge av NRKs seneste hetsartikkel om Motstandsbevegelsen.

LES OGSÅ: Intervju med Haakon Forwald etter hetsartikkel på NRK

Hovedinngangen til bygningen ble sperret av med Motstandsbevegelsens grønne sperrebånd og plakater med teksten «Løgnpressen hetser – vi vokser!» ble satt opp.

Se flere bilder:

11
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
RegineThomas JacksonVestlandetKimAngrvadil Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom Hauge
Tom Hauge

kjempebra

NordenSkjold
NordenSkjold
Tonje
Tonje

Slik jeg minnes det, var NRK en kanal med litt bedre verdier før. De litt mer konservative, tradisjonelle, da særskilt gamle folk som enda hadde gode verdier valgte nok denne kanalen ettersom de der slapp å få hakeslep og kaffen i strupen. Men hva skjedde med tiden? Nå er NRK en regelrett degenerert kanal som lærer barn å spise drit, kulturmarxistisk propaganda som seksualisering av barn, pedofile undertoner, kjønnsforvirring, forherligelse av rap-musikk og rus, samt en i overkant pervers og barnslig humor, m.m.

Thule
Thule

Og toppen av frekkhet er å tvinge befolkningen til å betale for det. Det lille som er verdt å se på TV finner man erstatninger for på internett, så det finnes ingen god grunn til å ikke få seg fritatt for lisensen.

https://www.abcnyheter.no/penger/privatokonomi/2017/09/19/195333572/slik-kvitter-du-deg-med-nrk-lisensen

Angrvadil
Angrvadil

Takk for tipset. Jeg var ikke klar over at plombering av antenne inngangen var mulig for å slippe avgiften. det er mange år siden jeg sluttet å se på Tv kanaler, og bruker i dag bare Chrome cast, og DVD / blu-ray.

Thomas Jackson
Thomas Jackson

NRK fölger SVT:s lögner. Norge fortjener en bedre media. Schibsted -SVT:s sjef nå endelig til retten for vold mot flyktningebarn.
Lugenrpresse har ingen grenser
https://www.youtube.com/watch?v=XhKWG4mUKrk

Regine
Regine

De kan gjøre det nå, fordi de som er gamle nok til å sammenligne sin ungdom og landets generelle verdier den gang, med hva man får servert i dag, er for skrøpelige og maktesløse til å protestere.

Motstandsmann
Motstandsmann

Herlig!

Roar
Roar

Tommel opp!

Kim

Meget bra utført.

Vestlandet
Vestlandet

Bra jobbet rede 2!