Hjem Nyheter Amerikansk senator beskylder Patriot Front for terrorisme etter demonstrasjon

Amerikansk senator beskylder Patriot Front for terrorisme etter demonstrasjon

2

USA Den demokratiske senatoren Dick Durbin sier at den nasjonalistiske aktivistorganisasjonen Patriot Front er en terroristgruppe i etterkant av deres nylig arrangerte demonstrasjon i Chicago.

Fra demonstrasjonen i Chicago. Foto: Patriot Front.

Den demokratiske senatoren Dick Durbin har uttalt i senatet om at den nasjonalistiske aktivistorganisasjonen Patriot Front kan betraktes som en terroristgruppe i etterkant av deres nylig gjennomførte demonstrasjon i Chicago.

– Det var en demonstrasjon i går sentralt i Chicago, av hvite supremacister. Over 80 av dem samlet seg … over 80 av dem i sentrum av Chicago. For å trassig stå opp for seg selv, å vise at de fortsatt eksisterer, er sunne og klare til å handle, utbryter Durbin med et bekymret ansiktsuttrykk. Han fortsetter:

– Det minste vi kan gjøre er å sørge for at myndighetene som er ansvarlig for vår beskyttelse mot denne typen terrorisme har god ledelse. Denne myndigheten er Sikkerhetsdepartementet.

Den nye sikkerhetsministeren er som tidligere rapportert jøden Alejandro Mayorkas.

Frihetskamp rapporterte om den amerikanske organisasjonens vellykkede demonstrasjon i januar. Slagordet for demonstrasjonen var «sterke familier skaper sterke nasjoner», og nå har det blitt publisert en lengre video vedrørende demonstrasjonen, som kan sees her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Globalistene hiver om seg med ord og gir de en helt ny betydelse. Nå er man altså terrorist om man er hvit og holder en rolig demonstrasjon? Latterlig.

Jo a
Jo a
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Tom Rousseau, lederen av Patriot Front, ble arrestert for å klistre et klistremerke mot narkotika bruk. Hvis du er imot jødisk gift så er du terrorist. Er du imot jødisk kjønnsforvirring/propaganda så er du terrorist. Er du for det Europeiske folk på noen som helst måte så er du en terrorist