Hjem Nyheter Norden Annie Lööf peker ut Motstandsbevegelsen som fiende før EU-valget

Annie Lööf peker ut Motstandsbevegelsen som fiende før EU-valget

3

SVERIGE Centerpartiet i Sverige peker ut Den nordiske motstandsbevegelsen som en av globalistpartiets store fiender før EU-valget.

Globalistlakeien Annie Lööf.

Annie Lööf, lederen for Centerpartiet i Sverige, har nylig publisert en video der hennes parti tar avstand fra de folkelige grasrotbevegelsene og innvandringskritiske partiene som bare blir mer og mer fremtredende i Sverige, og som utfordrer den venstreliberale folkeutbytte-politikken.

Den publiserte videoen er Centerpartiets valgvideo til EU-valget den 26. mai og inneholder blant annet Motstandsbevegelsens vaiende tyrrunefaner. Dette samtidig som Lööf peker til at «nasjonalismen og populismen som feier over hele den vestlige verden ikke har minsket i styrke».

Les også:
Sverige: Centerpartiet satser på valgmateriale på arabisk og somalisk
Nordic Frontier #83: Trilateral treachery, Anti Semites and a Banned Resistance
Nasjonalsosialismen – vår ledestjerne
Vår vei – Ny politikk for en ny tid

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

«Alla människors lika värde» For en floskel! For ethvert menneske på denne kloden er ikke alle mennesker for han eller hun like mye verdt i deres øyne. Ens egne barn burde da for enhver normal menneske alltid betraktes som mer viktig og verdt for en selv enn naboens barn, en fremmed fra kongo, en knarker eller en pedofil. Normalt sett vil alle betrakte sine nærmeste som mer verdt for en. «Ett grönare och mer demokratiskt EU» Annie Lööf er en globalist, som går globalistenes ærend. Disse er kapitalister og bryr seg hverken om folket eller naturen. Videre er hun som… Les mer »

Reodor
Reodor
2 år siden

«Alla människors lika värde”-floskelen er stjålet fra boken Animal Farm av George Orwell.

«All animals are equal, but some animals are more equal than others.» ??

«Alla människors er lika värde, men noen människor er mer värde enn andre.» ??

Arno
Arno
2 år siden

Å bli utpekt som fiende av den patologiske landssvikersken Annie Lööf, må være en ønskesituasjon…
Jeg har alltid fundert på hvilken diagnose som passer på dette fanatiske og hatske kvinnemennesket. Men så hørte jeg at hun hadde en (((bestemor))) fra Kanada. Da har hun jo en (((mor))) som hadde en (((mor))). Så nå tror jeg at jeg vet mer om motivene til (((Annie Lööf)))…