Hjem Nyheter Anti-hvit lovforslag i San Fransisco – hvite som politianmelder svarte bør betraktes...

Anti-hvit lovforslag i San Fransisco – hvite som politianmelder svarte bør betraktes som rasisme

6

RASELOVER Det kvinneforaktende anti-hvite meme «Karen» blir nå et raselovsforslag i San Fransisco, USA.

Shamann Walton skal arrestere hvite mennesker. Foto: sfbos.org (public domain).

Et viralt klipp med den hvite kvinnen og makeup-designeren Lisa Alexander som nedlatende kalles en «Karen» – en anti-hvit meme som Nordfront tidligere har skrevet om her – har nå nådd politiske proporsjoner.

James Juanillo. Twitter.

Nabofeiden mellom Lisa og den filippinske mannen James Juanillo som med kritt skrev «Black lives matter» på sin egen mur – førte til at politiet rykket ut for å undersøke feiden og om den filippinske mannen hadde gjort seg skyldig til vandalisering med graffiti. Juanillo filmet den verbale konfrontasjonen med Lisa Alexander.

Mannen ble kjapt funnet uskyldig i lovbrudd. Han postet sin innspilte video med «Karen»-Lisa, og kommenterte saken på Twitter:

Ikke bli sint for at en farget person slo TO HVITE MENNESKER. Diskusjonen utviklet seg akkurat som jeg trodde det skulle gjøre. Hvorfor tror dere at jeg begynte å spille inn (henne)…?

Lisa kjente seg tvunget til å melde pass, stengte alle sine sosiale kontoer og ba siden sin filippinske nabo offentlig om unnskyldning for sin egen oppførsel.

Som vanlig deles kommentarene om hendelsen i hovedsaklig to leire som speiler rasekonfliktene i det flerkulturelle USA: De som applauderer den filippinske mannen, og de som anser at han, gjennom å forvirre Lisa, manipulerte situasjonen slik at det eskalerte til at politiet ble tilkalt stedet.

En del av de seneste kommentarer påpeker at Juanillo ikke ens er «ekte svart», og at det faktisk var han som begynte å anklage Lisa for å være rasist, og dermed fikk konflikten til å eskalere til en hetsende krangel.

Lisa som har foretaket LAFACE Skin Care, som driver med hudpleieprodukter, har mistet sine kundekontakter og en leverandør har offisiellt gått ut med at de har avbrutt samarbeidet med henne. Hennes partner Robert Larkins har fått sparken fra jobben på finansfirmaet Raymon James.

Nå har det dessuten blitt politikk av denne konflikten, på grunn av at antagonistene tilhører ulike raser. Den afrikanske kommunalpolitikeren Shamann Walton har nå lagd et lovforslag basert på at «Karen»- kvinnen Lisa Alexander hadde tilkalt hjelp fra politiet.

Shamann Walton, som selv har en kriminell fortid og som ung ble utestengt fra skolen og mange ganger sittet på ungdomsanstalt, har nå som svart politiker formulert lovforslaget CAREN, en forkortelse som hentyder til det vanlige hvite kvinnenavnet Karen og på fenomenet «slitsomme hvite kvinner» som ikke er redd for å si ifra.

Walton hånflirer rått på Twitter over sin rasistiske forkortelse: «Det her er den CAREN vi behøver.»

CAREN er en forkortelse for Caution Against Racially Exploitative Non-Emergencies, omtrent som «Tiltak mot rasistisk utnyttende ikke-nødsituasjoner».

Loven skal sikte på å kriminalisere handlinger som å tilkalle politiet, om situasjonen senere viser seg å ikke være i behov av noen innblanding fra politi, og om partene da er av ulik rase.

Walton sier at loven skal være «en del av en større riksdekkende bevegelse for å håndtere rasefordommer og introdusere straffer for de som med rasistiske motiver anvender utrykkningsressurser som våpen

I et intervju med en lokal nyhetsstasjon fremkommer det at Walton har en intensjon om at loven skal anvendes rasistisk, spesifikt mot hvite mennesker.

– En samtale til politiet, når det gjelder en svart mann, en svart person, når det gjelder en farget person, kan, og har åpenbart ført til skadelige konsekvenser, inklusivt død, leser han i forkant av intervjuet – det eneste utsagnet som tv-selskapet har klipt og anvendt i sitt nyhetsinnslag på internet.

Videoreportasjen av Shamann Walton på KTVU Fox2

Det finnes ingen rapporter som sier at paret Alexander og Larkins for tiden anser at man ikke skal prate med rasefremmede. Nordfronts Simon Holmqvist skriver i sin artikkel om Karen-memen at det finnes gode sider med at denne anti-hvite rasismen kommer opp til overflaten nå, slik at alle hvite kvinner lettere kan se det.

Kanske er det akkurat «Karen» som behøves for at hvite kvinner i noen større omfatning skal vende seg til den opposisjonale bevegelsen, der de forstår at de har sine sanne allierte.

Les også:
FILM: Et opprør mot vår eksistens
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
N.S
N.S
2 år siden

Flerkultur = borgerkrig.

Det har alltid vært slik i naturen at ulike grupper og arter kjemper for sine egne gruppeinteresser. Det vil man aldri kunne forandre uansett hvor mye hubba bubba man tygger. Sette man ulike raser tett sammen så vil det føre til konflikter der begge kjemper for sine egne gruppeinteresser.

Steinar
Steinar
2 år siden

Black Crimes Matter!

Roar
Roar
2 år siden

Her ser man konsekvensene av flerkultur. Når man tillater en trojaner å bryte inn og infiltrere politikken, så vil det gå på bekostning av eget folk. #WhiteLivesMatter

Heimdal
Svar til  Roar
2 år siden

Det var også en del av formålet med utformingen av det moderne demokratiske styresettet, det å kunne åpne for at undergravende og storkriminelle krefter kunne få mulighet til å ta del av den runde sal. Der manipulatorer og nasjonsfientlige forleder og lurer folket med narrespill og løgn til å stemme de frem til å styre over seg. Idag ser man også at fremmede innvandret fra fjerne enorme verdensdeler inntar høye posisjoner og bestemmer hva det norske folk skal få mene, si og gjøre. Den kjente motstandsmannen og veteranen Erik Ørn Gjemst Onstad sa «En nasjonalstat går mot oppløsning og nordmenn… Les mer »

Espen
Espen
2 år siden

Utviklingen (((de))) ønsker er at politi ikke skal tørre å pågripe kriminelle svarte i frykt for merkelappen rasist. Og at folk ikke skal tørre å tilkalle politi om de føler seg truet av svarte.

von List
von List
2 år siden

Idiotiske mennesker som blir brukt som brikker i et alvorlig spill. Negroider har ikke hjerne som sin styrke. Å angripe vår rase har blitt gjort i flere tusen år og klart seg. En dag vil de hvite menneskenes tålmodighet slutt og gjør som man har gjort så mange ganer før når forræder tar makten, og det er å knuse dem .